OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Spring News

Easter Collection

Newport

Eggcup utvald
Hantverk i solid mässing

Newport äggkopp

Newport presenterar en helt ny äggkopp som förgyller frukosten och ger dig en fin start på dagen! Äggkoppen är noggrant tillverkad med fina detaljer i klassisk mässing. Upphöjd på små lejontassar som både kan ge ett kungligt och lekfullt uttryck. Trevlig att ge bort som gåva eller unna sig själv lite vardagslyx.

159 kr
Helbild birdcage-2
Utvald alot

Fågelburar set om 2

Två vackra fågelburar i svart tillverkade i trä och metall. Fågelburarna kan dekoreras rikligt med blommor men är också mycket vackra och dekorativa precis som de är.   Den stora har följande mått: 40 x 34 x H: 70 cm och den mindre: 30 x 24 x H: 55 cm. Endast för dekoration. 

1 799 kr
Helbild fabrege
Utvald-haary

Påskharen Harry

Påskharen Harry kan nu flytta hem till dig. Med sig har han en korg som du kan lägga vackra ägg i, påskpresenter eller fina vårblommor.
Mått: 43 x 39 x Höjd 90 cm

1 399 kr
Helbild harar
Easter-deco
Utvald glasaggguld

Glasägg med guldprickar 8cm

Vackert glasägg i rent klarglas, dekorerade med guldiga prickar.

49 kr
Utvald glasagg
TILLVERKADE I ELEGANT KLARGLAS

Glasägg set om 2

Ägg är en av de typiska detaljerna som hör påsken till. Vi har vackra glasägg i två storlekar med lock. Fint att fylla äggen med dina favoritkarameller eller nyttja den som vas till dina små blommor, endast fantasin sätter gränser. Äggen säljs i set om två där du får en av varje storlek.

229 kr
Helbild dekoagg
Utvald paskkrans
Krans med dekorativa ägg

Påskfint till dörren

Färgsprakande krans med konstgjorda dekorativa ägg i härliga pastellfärger, ger både ett vackert och välkomnande uttryck. Trevligt att pryda dörren med i påsk.

349 kr
Helbild fjadrar
Utvald pafagel

Påfågelfjäder 80-100cm

Påfågelfjäder en fjäder ståtlig i sitt slag som strålar i nyanser av grönt och blått. Dekorera dem i vas en eller fler och placera på dukade bordet, byrån eller fönstret.

49 kr
Helbild cloudypink
Helbild kopptupp
Utvald paris liten

Paris skål liten

En minde nättare modell av parisskålen i glas. Passar perfekt till kryddor och flingsalt.

399 kr
Helbild voluspa bi
Positano-hel6
Positano kanna utvald

Positano kanna

Positano kanna från Newports serie Postiano. Positano Collection för tankarna till den vackra staden med samma namn, som ligger längs almalfikusten i sydvästra Italien.

Kannans volym: 2.3 liter

499 kr
Positano severingsfat utvald

Positano serveringsfat

Positano serveringsfat är tillverkad för hand av glaserad keramik i vitt med en bred blå kant. Ytan är ojämnt strukturerad. Diameter: 42 cm

499 kr
Utvald portofinoegg

Portofino äggkopp

Portofino äggkopp en del av vår vackra handgjorda servis Portofino från Italien. Mått: ø5,5 x 6 cm

Portofino Collection för tankarna till det bedövande vackra landskapet och havet runt den lilla byn Portofino på Italiens Rivera.

199 kr
Adler block 1
Helbild cabinets
Unika samlingar
Utvald lv-2
Vackra Samlingar

Louis Vuitton Cabinet Of Wonders

Gaston Louis Vuitton var en samlare sedan barnsben. Den här boken visar hans samlingar av bisarra och eklektiska objekt, fantastiska fynd som han kommit över under sina världsresor. Ta del av vackra föremål som unika antika rese reportage, parfymflaskor, käppar, vintage dockor, monogram med mera.

Sidor: 308 st Språk: Engelska Mått: 33 x 24,5 cm

999 kr