Anniversary Sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
discover

PEWTER
COLLECTION

HANDMADE BY NEWPORT

discover

PEWTER
COLLECTION

HANDMADE BY NEWPORT

Joyful feast

Handgjord med imponerande detaljer

Skapa en storslagen dukningen med vackra, eleganta detaljer i tenn. Pewter Collection från Newport består av handgjorda figurer som förhöjer stämningen och ger det lilla extra till dukningen. De unika tennfigurerna från Newport finns i många olika utföranden.
-30%
Skal

Nöt salt/pepparskålar

Unik design. Perfekt till middagsbordet.

Gullig salt- och pepparskål från Newport tillverkad av tenn. Vackert set att förvara kryddor i köket eller på det dukade bordet. Handdisk rekommenderas. Rengör med en fuktig trasa och torka torrt omgående.

335 kr 479 kr

-30%
Fasan

Fasan placeringskorthållare

Elegant placeringskorthållare i en spännande design.

Bjud in till fest! Placeringskorthållare i motiv av en fasan tillverkad av tenn. Vacker korthållare från Newport som adderar det extra till det dukade bordet på din fest.

104 kr 149 kr
-30%
Ekollon-1

Ekollon cocktailpinnar

Elegant litet ekollon med sex stycken cocktailpinnar.

Cocktailpinnar från Newport tillverkade av tenn. Motiv av ett detaljerat ekollon som är fin att låta stå framme som en vacker dekoration. En perfekt detalj och komplement till festdukningen. Sex stycken cocktailpinnar (8 cm) ingår. 

209 kr 299 kr

Servering-1
-50%
Henry

Henry servettring

Servettring från Newport tillverkad av tenn.

Henry servettring i tenn är en perfekt detalj på middagsbordet som lyfter dukningen och förhöjer känslan i din inredning. Oavsett om den är en enklare servettring eller väl detaljerad så ger den dukningen ett lyft. 

90 kr 179 kr

-30%
SmoYrkniv-utvald

Smörkniv

Smörkniv av tenn.

Nätt och elegant smörkniv från Newport tillverkad av tenn. Duka gärna frukostbordet med den här vackra och klassiska smörkniven. Vi rekommenderar handdisk vid rengörning av smörkniven. Rengör med en fuktig trasa och torka torrt omgående.

174 kr 249 kr
Tenn-oppnare