Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
INTRODUCING

Pool Collection

by Newport

INTRODUCING

Pool Collection

by Newport

Glamorous pool life

Ett elegantare poolliv

Flytande poolbrickor, okrossbara glas och stilfull champagnekylare. Nu lanserar vi vår kollektion med exklusiva poolprodukter som ger dig chansen att ta det njutningsfulla poollivet till ytterligare en nivå. Palm Springs Pool Collection är vår hyllning till den världskända ökenresorten i Kalifornien. De turkosa poolernas stad där det glamorösa poollivet under solen är vardagsmat.-50%
Vinkylare utvald

Champagnekylare vit

Kyl favoritdrycken!

En champagnekylare i tålig akrylplast ger dig möjligheten att kyla drycken på ett stilfullt sätt på båten, vid poolen eller i annan miljö där du vill minimera risken för glaskross. 

350 kr 699 kr
Döpa HTML bilder: html-adler-vaser-2000x1100-101120 Kod:Mob-helbild-pool-collection-capriceHelbild-caprice-pool-collection
-50%
Mall utvald-caprice-karaff

Caprice tillbringare akryl

Tålig men elegant!

Caprice tillbringare är av slitstark akryl och är dekorerad med ett utristat mönster. Dess exklusiva design påminner om en karaff av kristallglas och därför passar tillbringaren Caprice utmärkt att använda vid en festligare dukning.

250 kr 499 krFloating breakfast

Poolbricka med flyt

Du har väl inte missat trenden alla pratar om? Att få frukosten serverad på en flytande poolbricka hör numera det lyxiga resortlivet till. Med stolthet erbjuder vi nu våra kunder att duka upp en läcker flytande hotellfrukost i den egna poolen. Välkommen att upptäcka våra unika poolbrickor av tålig konstrotting – du hittar dem enbart hos oss.
-50%
Poolbricka utvald

Flytande poolbricka oval

Duka upp tilltugget i poolen.

Flytande poolbricka med oval form i konstgjord rotting som gör poolbadandet till ett ännu lyxigare nöje. Låt brickan flyta i vattnet, eller placera den vid sidan av poolen och duka upp alla läckerheter du kan tänka dig.

Mått: L: 100 x D: 75 x H: 20 cm 

2 400 kr 4 799 kr
-50%
Pollbricka-brub utvald

Flytande poolbricka rund

Perfekt för att servera drycken på!

Flytande poolbricka med rund form i konstgjord rotting som gör poolbadandet till ett ännu lyxigare nöje.

Mått: Ø: 80 x H: 20 cm

2 350 kr 4 699 kr
Mob-helbild-lisahomsy-2
INSPIRED BY INFLUENCERS

Poolbrickor som trendar världen över!

Läs artikeln nedan av CNN och inspireras av bilder från lyxiga resorts eller resande Influencers som delar med sig av sina bästa bilder från sina flytande frukostar eller afternoon teas.
Helbild-delad-paigunna
Mob-helbild-clubmed

“You only live once, but if you do it right, once is enough.” -Mae West-