OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover

Porto furniture

Newport

Quality furniture

Klassisk design

Inred ditt hem med stilsäkra möbler i hållbar teak och läder. Möblerna är inte bara funktionella och komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.
-20%
Porto utvald fatolj

Porto fåtölj konjak

En klassisk flätad möbel som aldrig går ur tiden.

Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum.

4 995 kr 6 244 kr
Porto faYtoYlj helbild
Quality furniture

Handgjorda möbler

Portomöblerna är varsamt handgjorda vilket medför att varje möbel är unik. Möblerna kan variera litegrann i form och färg beroende på de olika produktionssessionerna.
Porto helbild karmstol
Quality furniture

Läder & Teak

Materialet är noggrant utvalt och stommen utgörs av tålig FSC-certifierad odlad teak. Teak är inte bara ett vackert och naturligt material, den har en lång hållbarhet och med rätt möbelvård kan möblerna hålla i många år. Lädret kommer få djup och lyster med tiden.
Helbild
Quality furniture

Hållbarhet med stil

Möblerna är inte bara fängslande för ögat att se på. Portomöblernas nyckelord är hållbarhet och komfort tillverkad i absolut högsta kvalité som håller över tiden.
Porto pall
-20%
Portopall konjak

Porto pall konjak

Pall i klassisk design.

Stilfull konjakfärgad pall i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. En möbel som aldrig går ur tiden.Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. 

2 250 kr 2 813 kr
Porto-helbild-pall-mini
Helbild porto pallmini 2