Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
DISCOVER

PORTO FURNITURE

Newport

DISCOVER

PORTO FURNITURE

Newport

Quality furniture

Klassisk design

Inred ditt hem med stilsäkra möbler i hållbar teak och läder. Portomöblerna är varsamt handgjorda vilket medför att varje möbel är unik. Möblerna kan variera litegrann i form och färg beroende på de olika produktionssessionerna. Möblerna är inte bara funktionella och komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.
-20%
Porto utvald fatolj

Porto fåtölj konjak

En klassisk flätad möbel som aldrig går ur tiden.

Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. Lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum.

4 999 kr 6 249 kr
Helbild-portofatolj
Quality furniture

Läder & Teak

Materialet är noggrant utvalt och stommen utgörs av tålig FSC-certifierad odlad teak. Teak är inte bara ett vackert och naturligt material, den har en lång hållbarhet och med rätt möbelvård kan möblerna hålla i många år. Lädret kommer få djup och lyster med tiden.
Helbild-porto-lounge

Quality furniture

Hållbarhet med stil

Möblerna är inte bara fängslande för ögat att se på. Portomöblernas nyckelord är hållbarhet och komfort tillverkad i absolut högsta kvalité som håller över tiden.
-20%
Portopall konjak

Porto pall konjak

Pall i klassisk design.

Stilfull konjakfärgad pall i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. En möbel som aldrig går ur tiden.Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret. 

2 295 kr 2 869 kr
Helbild-delad-pallar