OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
DISCOVER

Positano Collection

By Newport

Timeless dinnerware for a

Classic Table Setting

Vår servis Positano tilltalar den som uppskattar skönheten i sober design och ett fint hantverk. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av skålar, tallrikar, muggar och karaff. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en stilfull och klassisk dukning. Investera i en tidlös servis som kan användas till alla typer av måltider och låt Medelhavets kärlek till mat och inbjudande middagar synas på ditt dukade bord.
Positano-helbild-utvalt-3
Positano-helbild-utvalt-2
Helbild-chanel-karl
Positano-hel4
Positano-hel5
Positano-hel6
-70%
Positano severingsfat utvald

Positano serveringsfat

Positano serveringsfat är tillverkad för hand av glaserad keramik i vitt med en bred blå kant. Ytan är ojämnt strukturerad. Diameter: 42 cm

150 kr 499 kr
Positano-hel7
DETAILS FOR DIFFERENCE

Stämningshöjande dekoration

En stilfull servis är vacker i sin enkelhet. Men ackompanjerad av smyckande inredningsdetaljer kommer delarna ännu mer till sin rätt. Låt Positano få sällskap av blomsterprakt, levande ljus, kristallglas och glaslyktor för att skapa känslan som får alla att trivas runt bordet. Bryt gärna av med material som textil, rotting och trä för ett mjukt och mer naturnära intryck.
ITALIAN BEAUTY

Smakfull skönhet

Newports exklusiva kollektion har tagits fram med inspiration från den lilla staden Positano längs Amalfikusten i sydvästra Italien. Här finns gnistrande blått vatten, pittoreska hus som klamrar sig fast längs med de branta klipporna och italiensk matkultur där man äter lika mycket med ögonen som med munnen. Precis som staden Positano, som lockar mängder av celebriteter för nöje och avkoppling, är Newports porslinsserie tillverkad för din njutnings skull. Vacker att både se och äta på.
Helbild-positano