OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
DISCOVER

Positano Collection

By Newport

Timeless dinnerware for a

Classic Table Setting

Vår servis Positano tilltalar den som uppskattar skönheten i sober design och ett fint hantverk. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av skålar, tallrikar, muggar och karaff. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en stilfull och klassisk dukning. Investera i en tidlös servis som kan användas till alla typer av måltider och låt Medelhavets kärlek till mat och inbjudande middagar synas på ditt dukade bord.
Positano-helbild-utvalt-3
Positano kanna utvald

Positano kanna

Positano kanna från Newports serie Postiano. Positano Collection för tankarna till den vackra staden med samma namn, som ligger längs almalfikusten i sydvästra Italien.

Kannans volym: 2.3 liter

349 kr 499 kr
Positano-helbild-utvalt-2
Positano mattallrik utvald

Positano mattallrik

Positano mattallrik är tillverkad för hand av glaserad keramik i vitt med en tunn blå kant. Diameter: 27 cm

139 kr 199 kr
Helbild-chanel-karl
Positano-hel4
Positano bowl utvald

Positano skål

Positano skål är tillverkad för hand av glaserad keramik i vitt med en tunn blå kant. Utsidan av skålen har en ojämn struktur. Diameter: 15 cm, höjd: 7 cm.

104 kr 149 kr
Positano-hel5
Positano muggar utvald

Positano muggar set om 6

Positano muggar från Newports serie Postiano. Dessa muggar levereras i en fin presentkartong. Muggarna har en ojämn struktur på utsidan och pryds av en bred blå kant i toppen. Diameter: 9 cm, höjd: 10 cm

419 kr 599 kr
Positano-hel6
Positano severingsfat utvald

Positano serveringsfat

Positano serveringsfat är tillverkad för hand av glaserad keramik i vitt med en bred blå kant. Ytan är ojämnt strukturerad. Diameter: 42 cm

349 kr 499 kr
Positano-hel7
DETAILS FOR DIFFERENCE

Stämningshöjande dekoration

En stilfull servis är vacker i sin enkelhet. Men ackompanjerad av smyckande inredningsdetaljer kommer delarna ännu mer till sin rätt. Låt Positano få sällskap av blomsterprakt, levande ljus, kristallglas och glaslyktor för att skapa känslan som får alla att trivas runt bordet. Bryt gärna av med material som textil, rotting och trä för ett mjukt och mer naturnära intryck.
ITALIAN BEAUTY

Smakfull skönhet

Newports exklusiva kollektion har tagits fram med inspiration från den lilla staden Positano längs Amalfikusten i sydvästra Italien. Här finns gnistrande blått vatten, pittoreska hus som klamrar sig fast längs med de branta klipporna och italiensk matkultur där man äter lika mycket med ögonen som med munnen. Precis som staden Positano, som lockar mängder av celebriteter för nöje och avkoppling, är Newports porslinsserie tillverkad för din njutnings skull. Vacker att både se och äta på.
Helbild-positano