OUTLET 20-70% Kampanjer
Discover

Premium
Furniture

by Newport

h
Discover

Premium
Furniture

by Newport

Premium Furniture

Upptäck Newport Premium Furniture - möbler som är tillverkade för att hålla i flera generationer. Tidlösa klassiska möbler där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med största omsorg.

LOS ANGELES

Los Angeles

COMFORTABLE SOFAS

Stilfulla premiumsoffor

Los Angeles är vår serie stilfulla soffor som vi designat för att hålla i flera generationer. Tidlösa soffor där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med största omsorg. Välj mellan nyanserna off-white, sand och indigo.
Fri frakt
Losangeles

Los Angeles soffa off-white

Underbart skön klassisk soffa.

Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design. Avtagbara sittplymåer och ryggdynor. Soffben av brunbetsad mahogny. Vid tvätt av klädseln rekommenderas kemtvätt. 

39 900 kr

SOFFOR & FÅTÖLJER

SOFFOR & FÅTÖLJER

Fotpall

STOLAR

STOLAR

Helbild-delad-delano
Favorit!
Cross utvald

Cross matstol vit

Klassisk design i ny tappning.

En mycket användbar matstol med korsad rygg tillverkad av exklusiv gedigen ek. Designad med inspiration från den populära caféstolen som syns runtom i Europas vackraste städer. Sits av traditionell rotting i natur. 

2 999 kr

MATBORD

MATBORD

Skrivbord & konsolbord

Skrivbord & konsolbord

Skrivbord

Vitrinskåp & skåp

Vitrinskåp & skåp

Som ett smycke i hemmet
Seethrough

Seethrough vitrinskåp

Vitrinskåp med stark karaktär.

Det populära vitrinskåpet Seethrough har svart utsida och vit insida. En stilfull förvaringsmöbel som blir till ett vackert komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Fyra hyllplan och fyra glasdörrar. 

29 900 kr
Helbild-delad-vitrinskap
Klassisk wenge-nyans
Assonet

Assonet vitrinskåp

Vitrinskåp i tidlös design.

Nu finns vårt populära vitrinskåp Assonet i färgen wenge. Vitrinskåpet har två hyllplan ovan och ett hyllplan i den nedre delen. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. 

49 900 kr