CHRISTMAS GIFTS - Årets stora julklappsguide Förlängt öppet köp - t.o.m. 31/1 2022
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
BEST SELLING

Premium
Furniture

by Newport

h
BEST SELLING

Premium
Furniture

by Newport

CUSTOMER FAVORITES

Premium Furniture

Newport Premium Furniture är vår exklusiva egendesignade serie med möbler som är tillverkade för att du ska kunna njuta av dem för alltid. Tidlösa klassiska möbler där vi lagt största vikt vid att produktionen sker hantverksmässigt in i minsta detalj. Här presenterar vi seriens storsäljare.

LOS ANGELES

Los Angeles

COMFORTABLE SOFAS

Stilfulla premiumsoffor

Los Angeles är vår serie stilfulla soffor som vi designat för att hålla i flera generationer. Tidlösa soffor där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med största omsorg. Välj mellan nyanserna off-white, sand och indigo.
Fri frakt
Losangeles

Los Angeles soffa off-white

Underbart skön klassisk soffa.

Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design. Avtagbara sittplymåer och ryggdynor. Soffben av brunbetsad mahogny. Vid tvätt av klädseln rekommenderas kemtvätt. 

39 900 kr

SOFFOR & FÅTÖLJER

SOFFOR & FÅTÖLJER

GREAT COMFORT

Sköna soffor & fåtöljer

För att skapa ett inbjudande vardagsrum är bekväma och stilsäkra soffor och fåtöljer något av det viktigaste för att alla ska trivas och sitta skönt. Välkommen att inspireras av vårt egendesignade sortiment av bästsäljande soffor, fåtöljer och fotpallar.
Fotpall

Vitrinskåp & skåp

Vitrinskåp & skåp

BREATHTAKING CABINETS

Utsökta skåp

Med subtila detaljer, klassiska linjer och en fingertoppskänsla för funktionalitet tar Newports vitrinskåp och skåp alla med storm. Här har du den perfekta förvaringsmöbeln, som samtidigt förhöjer intrycket och ger rummet en elegant framtoning.
Som ett smycke i hemmet
Seethrough

Seethrough vitrinskåp

Vitrinskåp med stark karaktär.

Det populära vitrinskåpet Seethrough har svart utsida och vit insida. En stilfull förvaringsmöbel som blir till ett vackert komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Fyra hyllplan och fyra glasdörrar. 

29 900 kr
Helbild-delad-vitrinskap
Klassisk wenge-nyans
Assonet

Assonet vitrinskåp

Vitrinskåp i tidlös design.

Nu finns vårt populära vitrinskåp Assonet i färgen wenge. Vitrinskåpet har två hyllplan ovan och ett hyllplan i den nedre delen. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. 

49 900 kr

STOLAR

STOLAR

SEATING BEAUTIES

Eleganta stolar

Bjud in till ett ombonat hem med stolar från Newport. Alla stolar består av omsorgsfullt utvalda material och är designade med beundransvärda detaljer. Dessutom är de mycket komfortabla och fungerar även som en vacker inredningsdetalj.
Helbild-delad-delano
Favorit!
Cross utvald

Cross matstol vit

Klassisk design i ny tappning.

En mycket användbar matstol med korsad rygg tillverkad av exklusiv gedigen ek. Designad med inspiration från den populära caféstolen som syns runtom i Europas vackraste städer. Sits av traditionell rotting i natur. 

2 999 kr

MATBORD

MATBORD

DINING LUXURY

Väldesignade matbord

Att sitta ner vid ett dukat bord i en trivsam miljö. Finns det något bättre? Hos oss hittar du matbord av högsta kvalitet i klassisk design som bjuder in till långa, härliga middagar.

Skrivbord & konsolbord

Skrivbord & konsolbord

USEFUL TABLES

Stilfulla skrivbord & konsolbord

Både skrivbord och konsolbord fyller en viktig funktion i hemmet. Därmed inte sagt att de behöver se alldagliga ut. Hos Newport hittar du bord som både är funktionella och alldeles, alldeles underbart designade.
Skrivbord