Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
NEWPORT PRESENTS

RALPH LAUREN HOME

RL cushions

NEWPORT PRESENTS

RALPH LAUREN HOME

RL cushions

Ralph Lauren Home

Kuddar med karaktär

Upptäck vår underbara kollektion kuddar från Ralph Lauren Home. Högkvalitativa tyger, vävda av skickliga hantverkare runtom i världen, klassiska färgställningar och mönster - precis som alltid när det gäller det ikoniska varumärket Ralph Lauren. Med ett brett utbud av genuina material, som italiensk jacquard, skotsk ulltartan och belgiskt linne, erbjuder kollektionen material, mönster och nyanser som tilltalar även den mest kräsna.
COLORADO

Double RL Ranch

COLORADO

Double RL Ranch

HERITAGE DESIGN

Hyllar traditioner

Att Ralph Lauren lever som han lär syns tydligt på hans ranch i Colorado. Double RL Ranch är ett paradis för alla som älskar Ralph Lauren Home. Inredningen i byggnaderna på den 10 000 tunnland stora ranchen är en riktig djupdykning i varumärkets sortiment av textilier och annat som hyllar både ranchlivet och traditionell nordamerikansk indiankultur.
Helbild-delad-ralph-kuddMob-helbild-kuddar
QUALITY & CRAFTMANSHIP

Tidlös design

Den amerikanske modemästaren Ralph Lauren har alltid stått för en klassisk, tidlös och karaktäristisk design. Han inledde sin karriär på 60-talet med att designa och sälja slipsar till varuhus. På 80-talet var han en av de första modeskaparna som lanserade en större kollektion heminredning. Idag är han i det närmaste kultförklarad och hans varumärke förknippas med en livsstil lika mycket som hög kvalitet och en hantverkskänsla som slår det mesta.
Ralph-lauren-in-his-own-fashion-review-467x700

"Quality improves with age and use. That’s the underlying principle for my collections for the home." - Ralph Lauren

-20%
Dudley utvald

Dudley Glen kudde

Kudde med klassiskt hundtandsmönster.

En sofistikerad och modern ullkudde med hundtandsrutigt mönster i svartvitt. Både fram- och baksida har samma mönster.

1 439 kr 1 799 kr
Helbild-delad-kuddar-blaMob-helbild-kuddar-bla
-20%
Floral utvald-2

Eliza Floral kudde

Vacker kudde med blommigt mönster.

Mycket dekorativ kudde i linne och bomull, med bläckfärgade blå nyanser och ett härligt blommönster i ljusa nyanser. Förhöjer intrycket var du än placerar den.

1 599 kr 1 999 kr
Rl-jeepRl-jeep-2
JEEP FAMILY

Kärleken till The Hamptons

Sommarparadiset ett stenkast från New York, The Hamptons, har alltid legat Mr Lauren och hans familj, frun Ricky och barnen David, Dylan och Andrew, nära hjärtat. Här sågs de ofta åka i sin fyrhjulsdrivna Jeep CJ-5. Familjen köpte den i mitten av 70-talet och den är fortfarande i deras ägo. Allt min far köper planerar han att behålla för alltid, lär sonen David ha sagt i en intervju för några år sedan.
Helbild-ralph-lauren-bookMob-helbild-ralph-book
COFFEE TABLE BEAUTY

Låt Ralph pryda bordet

I vårt breda utbud av coffee table books hittar du naturligtvis flera som belyser Ralph Lauren. Table books som ger din favoritdesigner en framträdande plats, samtidigt som de pryder hemmet. Genom att låta vackra böcker pryda soffbordet gör du ett statement som visar att du har öga för exklusiv design.
-20%
Book utvald

Ralph Lauren: In His Own Fashion

Exklusiv coffee table book i klassiskt mönster.

Ralph Lauren: In His Own Fashion är den heltäckande biografin om Mr Lauren och hans resa från ung pojke i Bronx till att bli en av USA:s mest ikoniska designers.

559 kr 699 kr
-20%
Ralph utvald-book2

Ralph Lauren 50 years

En hyllning av Ralph Lauren som varumärke.

En gedigen coffee table bok som celebrerar varumärket Ralph Laurens 50-års jubileum. Njut av en vacker bokhyllning av det populära amerikanska varumärket Ralph Lauren.

559 kr 699 kr

Visit our stores