Anniversary Sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Anniversary Sale 30%

DUKA MED
ROTTING

Eleganta rottingdetaljer för dukade bordet

DUKA MED
ROTTING

by Newport

Cognac & Antique

Två unika rottingserier

Bjud in till härliga middagar med vackra rottingdetaljer. Med de rätta detaljerna till dukningen skapar du den perfekta inramningen för en kväll att minnas. Upptäck vårt utbud av porslin, bestick, glas och andra vackra ting att pryda bordet till dina bjudningar.

Antique Collection

exclusive rattan

Antique Collection

Klassisk rottingserie som består av honungsfärgade brickor, bordstabletter, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Rotting ger en naturnära känsla och passar fint att duka med året runt. Stilfullt och elegant.
Rotting
-30%
Utvald-bords

Antique tallriksunderlägg

Tallriksunderlägg tillverkad av handvävd rotting.

Klassiskt rottingunderlägg i kolonialstil som passar både till vardags- och festdukningen. Underlägg med en nedsänkning, vilket skapar en dekorativ kant runt tallriken. Rotting är ett material som, med sin mjuka framtoning, passar utmärkt till tallriksunderlägg.

139 kr 199 kr
-30%
Servetthallare

Antique servettring

Servettring i handvävd vacker rotting.

Servettringen blir till en detalj på middagsbordet som förhöjer känslan i din dukning. För ett extra elegant intryck - använd en tygservett i vitt som bryter av snyggt mot den bruna servettringen. 

55 kr 79 kr

Cognac Collection

exclusive rattan

Cognac Collection

Newports nya kollektion av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar brickor, servetthållare, brickbord med mera i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
Bestick-servett
-20%
Bricka

Cognac frukostbricka

Härlig frukostbricka i färgen cognac.

Duka upp för frukost-på-sängen med den här härliga brickan från Newport. Kanske till dig själv eller någon du tycker om? 

1 439 kr 1 799 kr
Bestick

-20%
Utvald-vin

Cognac vinkyl

Exklusiv vinkylare från Newport i vävd rotting.

Placera din flaskor i vinkyl gjord av vävd äkta rotting och håll vinet nerkylt kvällen lång. Stilfull, exklusiv och praktisk detalj i köket eller baren. 

559 kr 699 kr
-20%
Rotting-ut

Cognac bricka

Handvävd bricka av äkta rotting.

Inred ditt kök med exklusiv rotting. Perfekt att bära ut lunchen eller frukosten till dina nära och kära. Finns i fyra olika storlekar och säljs separat.

559 kr 699 kr
TvaYttkorg