Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Natural feeling

DUKA MED
ROTTING

by Newport

Natural feeling

DUKA MED
ROTTING

by Newport

Cognac & Antique

Unik rotting

Bjud in till härliga middagar med vacker rotting. Med de rätta detaljerna till dukningen skapar du den perfekta inramningen för en kväll att minnas. Upptäck vårt utbud av rottingprodukter som ger en varm och ombonad känsla till det dukade bordet.

Antique Collection

exclusive rattan

Antique Collection

Klassisk rottingserie som består av honungsfärgade brickor, bordstabletter, servetthållare och brickbord i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Rotting ger en naturnära känsla och passar fint att duka med året runt. Stilfullt och elegant.
-30%
Utvald-glasunderlagg-antique

Antique glasunderlägg

Handvävda glasunderlägg. Säljs i 6-pack.

Antique glasunderlägg i en fin honungsfärgad nyans tillverkad av handvävd rotting. Kommer med ett matchande ställ för att hålla dem på plats. Säljs i set om sex stycken.

174 kr 249 kr
-50%
Utvald-tallriksunderlagg-antique

Antique tallriksunderlägg

Tallriksunderlägg tillverkad av handvävd rotting.

Antique tallriksunderlägg har en rund form och är tillverkad av handvävd rotting. Klassiskt rottingunderlägg i kolonialstil som passar både till vardags- och festdukningen. Underläggen har en nedsänkning, vilket skapar en dekorativ kant runt tallriken. 

100 kr 199 kr

Cognac Collection

exclusive rattan

Cognac Collection

Newports nya kollektion av exklusiva och klassiska rottingprodukter. Du hittar brickor, servetthållare, brickbord med mera i stadig rotting som är både tålig och lättskött. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkterna att såväl torkas som sköljas av vid behov.
Rotting-2
-50%
Tallriksunderlagg

Cognac tallriksunderlägg

Tallriksunderlägg tillverkad av handvävd rotting.

Klassiskt rottingunderlägg i kolonialstil som passar både till vardags- och festdukningen. Underlägg med en nedsänkning, vilket skapar en dekorativ kant runt tallriken. Rotting är ett material som, med sin mjuka framtoning, passar utmärkt till tallriksunderlägg.

100 kr 199 kr
-50%
Rotting-servettring

Cognac servettring

Servettring i handvävd vacker rotting.

Servettringen blir till en detalj på middagsbordet som förhöjer känslan i din dukning. För ett extra elegant intryck - använd en tygservett i vitt som bryter av snyggt mot den bruna servettringen. 

40 kr 79 kr
Bricka
-30%
Bricka-1

Cognac bricka

Elegant bricka, perfekt för servering.

Cognac bricka i rotting är en honungsfärgad bricka tillverkad av handvävd rotting. Brickan i rotting är perfekt att använda till när du ska bära ut lunchen eller frukosten till dina nära och kära. 

349 kr 499 kr
Rotting-6
-30%
Rotting-underl

Cognac glasunderlägg

Stilfulla glasunderlägg. Säljs i 6-pack.

Cognac glasunderlägg i en fin honungsfärgad nyans av brunt. Underläggen är tillverkade av handvävd rotting. Kommer med ett matchande ställ för att hålla dem på plats. 

209 kr 299 kr
Helbild-baogli
Slutsåld
Utvald-servetthallare-baogli

Cognac servetthållare

Duka fint med servetthållare i rotting.

Inred ditt kök med exklusiv rotting. En servetthållare tillverkad i brun rotting. Tack vare ett skyddande lager av lack tål produkten att såväl torkas som sköljas av vid behov.

499 kr