OUTLET 20-70% KampanjerFRAMES & ETUIS

Santorini Collection

Upptäck en serie fotoramar och askar tillverkade av naturligt material där mönster, material och nyanser är inspirerade av den grekiska vulkanön Santorinis karaktäristiska och bedövande vackra miljöer. Att rama in sina foton och placera dem på en framträdande plats i hemmet är ett sätt att hylla sina käraste och sina minnen. Något som känns extra viktigt i vår digitala nutid.
Santorini-utvald-perissa-ram

Perissa fotoram

Ram som för tankarna till Medelhavet.

Perissa är en vacker fotoram i naturligt material med stilfulla detaljer. Med upphöjda smala kanter får fotoramen Persissa ett magnifikt djup.

599 kr
Santorini-utvald-caldera

Caldera fotoram

Fotoram med eleganta ristningar.

Caldera fotoram har ett exklusivt linjeformat mönster och en stilfull utstrålning. Ramar in dina minnen eller nära och kära på ett fint sätt.

499 kr
Santorini collection helbild perissa med fler
MEMORIES & BELOVED ONES

Rama in dina minnen

Rama in favoritfotot som påminner om en minnesvärd stund eller någon du älskar i våra stilfulla ramar. Det är en ordlös hyllning, samtidigt som det påminner om fina stunder varje gång du passerar. Häng gärna upp dina inramningar i ett kollage på väggen, eller placera en vacker samling ramar på sidobordet, byrån eller i fönstret.
Andronis-utvald

Andronis fotoram

Stilfull och rustik känsla.

Andronis fotoram ger rummet och ditt foto en rejäl och robust inramning. De varma färgskiftningarna och metallringarna ger ramen ett karaktäristiskt uttryck.

599 kr
ELEGANT ETUIS

Som i en liten ask

Smycken, manschettknappar eller varför inte vackra silverföremål? Askarna i Santorini Collection passar perfekt för att förvara småsaker på ett stilsäkert sätt. Använd gärna en ask ur kollektionen när du ger bort till exempel ett dop- eller examenssmycke.
Santorini collection-utvald-kamari

Kamari dekorationsask

Rund ask med blomma upptill.

Kamari är en nätt ask med mjuka mönsterformer, som böjer sig i en mild virvel. Locket är dekorerat med en söt knopp som påminner om en blomma.

799 kr
Santorini-collection-utvald-celestia

Celestia förvaringsask

Förvaring och dekoration i ett.

Rektangulär ask med svart kant som ramar in locket och ger en stilfull kontrast till den benvita förvaringsasken. Perfekt både som dekoration och till exempel smyckesförvaring.

899 kr
Santorini-collection-utvald-skaros

Skaros dekorationsask

Grekisk designinspiration.

Skaros är en nätt dekorationsask med en design inspirerad av grekisk arkitektur med mjuka och rundade former. Locket har en liten knopp som även fungerar som dekorativ detalj.

699 kr
Santorini collection utvald maregio

Maregio dekorationsask

Ljuvlig och nätt ask.

Den benvita asken Maregio är av naturligt material och har mjuka, runda former, som böjer sig i en mild virvel. Locket är dekorerat med en söt knopp.

699 kr
Santorini-collection-helbild-avslutSantorini-collection-helbild-avslut mob