OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
GET READY FOR

SEAFOOD PARTY

DISCOVER TABLE SETTING

The perfect details

For your seafood dinner

Bjud in till härliga middagar med vackra fat överfyllda av skaldjur. Med de rätta detaljerna till dukningen skapar du den perfekta inramningen för en kväll att minnas. Upptäck vårt utbud av porslin, bestick, glas och andra vackra ting att pryda bordet till dina skaldjursbjudningar.
Hebild4 portofino krabba
-70%
Nyhet!
Blu
NYINKOMMET

Newport Indigo Blue bestickset 24 delar

Newport Indigo Blue bestickset 24 delar är ett komplett set med bestick i klassisk design. Matbestick som är lika fina till vardags som till fest. Tillverkade av rostfritt stål med ett greppvänligt skaft i indigo blue och dekorativa detaljer som ger ett exklusivt intryck. Newport indigo blue bestick tål maskindisk.

Set med bestick som består av sex knivar, sex gafflar, sex matskedar och sex teskedar.

300 kr 999 kr
Bestick
SEAFOOD DETAILS

Skaldjursbestick

Fina skaldjursbestick i snygg design av rostfritt stål, perfekta till årets kräftskiva. Skaldjursbestick i snygg design av rostfritt stål. Gör det enklare för dig själv och dina gäster att äta skaldjur med dessa bestick med de två olika sidorna på besticken.

Säljs i set om fyra stycken skaldjursbestick.

249 kr
Hebild3 glas
-50%
Garett
NEWPORT COLLECTION

Garrett tumblerglas 6-pack

Garrett tumblerglas är små nätta glas med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Glasen är tillverkade av kristallin och har tjock botten, vilket ger en skön tyngd. Använd Garrett tumblerglas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. Eller imponera på gästerna genom att servera glöggen eller desserten i dessa tjusiga glas med gulddetaljer. Tillhörande Garrett karaff finns också att köpa till.

Volym: 14 cl

400 kr 799 kr
2
SEAFOOD DETAILS

Tennkaraff

Vacker karaff från Newport i en elegant utformad form tillverkad av tenn. Fyll tennkaraffen med sås och servera till middagsbjudningen eller använd den som en vacker liten vas.

Mått: H 12,5 cm

999 kr
Hebild9 drosselmeyer
111
SEAFOOD DETAILS

Skaldjursknäckare

Skaldjursknäckare i rostfritt stål tillverkad för att knäcka det hårdaste skalet. Det ultimata verktyget när du äter skaldjur som exempelvis hummer, kräftor och krabbor. Tången knäcker skalet enkelt och minimerar skvättande. Gör det enklare för dig själv och dina gäster att äta skaldjur med ett gediget verktyg som denna skaldjursknäckare.

Mått: 17 x 8 cm

499 kr
Hebild11 shrimpknife
44
Newport Collection

Räka smörkniv

Elegant smörkniv i motiv av en räka i tenn. Smörkniven från Newport ger det lilla extra till ditt dukade bord. Tyngden i kniven gör att den blir praktiskt och exklusiv.

Mått: 21 cm

299 kr
Hebild6 seafood
Hebild10 shrimpopener
Helbild7 turtle cutlery shrimp
Helbild8 turtle napkin
Hebild2 tenn opener shrimp
Helbild12 napkin monkeys turtle
55
Newport Collection

Hästbett vinöppnare

Elegant flasköppnare i motiv av ett hästbett i tenn. Vacker öppnare från Newport som ger det lilla extra till ditt dukade bord.

Mått: 11 x 11 cm

299 kr
Hebild ciretrudon
Hebild13 napkinring