OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
OUTDOOR WAY OF LIVING

Marie Serneholt

OUTDOOR WAY OF LIVING

Marie Serneholt

Uteplats

Hemma hos Marie Serneholt

Endast några minuter från storstadens puls har Marie Serneholt, världsartist och programledare, hittat hem. Tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist och tvillingpojkarna Philip och Nicholas, ser de fram emot att få tillbringa deras första sommar som husägare av den vackra New England villan. Med hjälp av Newport har Marie skapat en härlig terrass som bjuder in till både lata dagar och härliga måltider.
Serneholt-marie-1

Marie Serneholt

Vi hjälpte att uppfylla Maries dröm om en inbjudande uteplats. Nu används den flitigt och blev en harmonisk oas med känsla av lugn och harmoni. Med möbler i sköna naturnyanser och många sittplatser är den soliga terrassen favoritstället för umgänge och uteliv. Precis så som familjen drömt om!

Serneholt miljo 1
Palm
Uteplats

Drömliv på terrassen

På trädäcket älskar familjen att hänga i loungegruppen San Diego. Marie bjuder på fika och gillar den stora rottingbrickan som rymmer både porslin och glas. Med palmer som svajar för vinden och ett parasoll som ger skydd mot solen, njuter familjen av lugnet kring oasen i sitt idylliska hem.
Serneholt-utemiljo-1
Uteplats

Duka med medelhavskänsla

Med endast en handlängd från grillen älskar familjen att avnjuta middagarna på terrassen. Det blåvita porslinet Capri som för tankarna till Medelhavet är Maries favorit. Vi dekorerade med somriga blå/vita textilier, rotting samt kristall som gav dukningen en krispig och lyxig känsla.
-30%
Servettring

Antique servettring

Servettring i naturrotting.

Antique servettring är handvävd av vacker och robust rotting. Servettringen blir till en detalj på middagsbordet som förhöjer känslan i din dukning. För ett extra elegant intryck - använd en tygservett i vitt som bryter av snyggt mot den bruna servettringen. 

55 kr 79 kr
Serneholt-utemiljo-dinner
Catnwell

Cantwell skål

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i Cantwell.

Vacker skål som även kan användas som vas. Våra kristallvaser är gjorda i kristallglas vilket är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Vaserna har en klassisk elegans och traditionell design vilket gör dem tidlösa som aldrig går ur tiden. Du kan använda Catnwell som vas, champagne- och vinkyl eller uppläggningsskål. 

2 099 kr
Serneholt-utemiljo-dinner-2
Uteplats

Dukning till både vardag och fest

Med plats för många gäster kring matgruppen Marbella blir dukningen i blått och vitt en härlig kontrast till all grönska. I kvällssolens sken kan man avnjuta sommarmaten direkt från grillen.
Serneholt-dinner-7
Paris-utvald

Paris glaskaraff 2 liter

Vacker tidlös karaff.

Tidlös karaff som tillverkats i ett litet traditionellt glasbruk. Fin att använda till både svala drycker eller som vas. De munblåsta bubblorna ger glaset dess karaktäristiska mönster och sätter en unik prägel på dukningen. 

1 499 kr
Serneholt-utemiljo-4
Uteliv

Skapa trivsel

Terrassen blev till en härlig oas med många kuddar, vackra textiler, plädar och massor av gröna växter! Vi lät palmerna i olika höjder rama in platserna som bidrog till att ge hela altanen en ombonad känsla som bjuder in till mys och umgänge.
Serneholt-lykta
Uteplats

Belysning och inredning

Vi lät kontrasterna suddas ut mellan ute och inne genom att addera inredning och lyktor som ger en härlig inbjudande känsla. Att ”låna” inredning inifrån hemmet är ett tips för att ge altanen en ny dimension. På kvällen, till ljuslyktornas sken förvandlas uteplatsen till ett magiskt paradis. Här vill man mysa och njuta av sommarens härliga dagar.