Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover

Newport
Silk Lamps

by Newport

Discover

Newport
Silk Lamps

by Newport

NEW ARRIVALS

Silkeslampor

Stilrena silkeslampor i mjuka former från Newport. Taklamporna finns i fyra olika utföranden och är tillverkade av handvävd silke med svart dekorband i bomull. Enastående taklampor som sätter prägel på ett helt rum med en elegant touch.
Rund-2
-20%
Ø 58 cm
Rund

Silk Lamp Round

Vacker rund taklampa som ger en ombonad känsla.

Silkeslampa i en mjuk rund form, klädd i silke med dekorband av bomull. En taklampa som avger en varm känsla i hela rummet. Perfekt att hänga i exempelvis sovrummet. Denna underbara lampa är en perfekt kombination mellan två designvärldar, den asiatiska och skandinaviska.

4 159 kr 5 199 kr
Oval
-20%
L: 54 cm
Oval

Silk Lamp Oval

Ge rummet det lilla extra med en skulptur till taklampa.

Exklusiv silkeslampa från Newport som genom sin vackra form skapar harmoni i rummet. Denna underbara lampa är en perfekt kombination mellan två designvärldar, den asiatiska och skandinaviska. 

2 319 kr 2 899 kr
Brighten any room

Essential Lighting

Tophat-2-2
BEAUTIFUL LIGHTING

En skimrande skönhet

Silke har används i tusentals år och är ett fantastiskt material då det är starkt, tåligt, mjukt och lätt. Silkestråden är tunn och stöter ifrån sig smuts samtidigt som det andas och reglerar temperaturer och leder bort fukt.
-20%
Ø 75 cm
Tophat

Silk Lamp Tophat

Ett måste till sovrummet.

Unik silkeslampa från Newport, som genom sin spännande design och form alltid får suktande blickar efter sig. Denna underbara lampa är en perfekt kombination mellan två designvärldar, den asiatiska och skandinaviska.

7 839 kr 9 799 kr
Umbrella
NEWPORT SILK LAMP

Harmoniskt ljussken

Taklamporna filtrerar ljuset på ett mjukt harmoniskt sätt i rummet och bidrar till en härlig varm atmosfär. Ljusskenet spelar en stor roll då ljuset sätter ton på din inredning och skapar andrum. Med hjälp av rätt belysning kan du också välja vad som ska lyftas fram.
Umbrella
-20%
Ø 75 cm
Umbrella

Silk Lamp Umbrella

En taklampa som utstrålar elegans.

Silkeslampa i form av ett paraply. Med sin unika form och mjuka ton ger taklampan hela rummet en elegant touch. Denna underbara lampa är en perfekt kombination mellan två designvärldar, den asiatiska och skandinaviska. 

6 159 kr 7 699 kr
-20%
B: 70 cm
Lag

Silk Lamp Flat

Underbar lampa i en unik form.

Denna underbara lampskärm är en perfekt kombination mellan två designvärldar, den asiatiska och skandinaviska. En stilren lampskärm som även kallas för ''ufo-lampa'' som erbjuder en exotisk utstrålning. Newports lampskärm imponerar med sin unikhet och ger ett personligt intryck. 

3 919 kr 4 899 kr