OUTLET 20-70% Kampanjer
Upptäck

Skrufs Glasbruk

Munblåst glas från Småland

Upptäck

Skrufs Glasbruk

Handblåst klarglas från Småland

High quality glassware

Hantverksmässigt glas

Med en känsla som imponerar på de flesta munblåser Skrufs Glasbruk sina populära produkter. Det anrika glasbruket startade 1897 och har samarbetat med kända formgivare sedan 1950-talet. En av de mest framstående är glaskonstnären Carina Seth Andersson, som bland annat designat succévasen Pallo och ljuslyktan Tokyo, som nu även finns i en elegant mjölkvit nyans.
Skruf21-helbild-

Skrufglas-verkstad

Since 1897

Glasbruket Skruf grundades i slutet av 1800-talet i det lilla småländska samhället Skruv. Idag ägs och drivs Skrufs glasbruk av familjen Elm från Skruv. Alla produkter i Skrufs sortiment är traditionsenligt tillverkade i hyttan. Allt glas munblåses och görs för hand in i minsta detalj.

Skruf21-helbild2
Nu i vit nyans
Skruf21-utvald-pallo-s

Pallo vas vit

Formgiven av Carina Seth Andersson.

Pallo är en elegant vas i munblåst glas som nu finns i en vacker mjölkvit nyans. Vasen är tillverkad av skickliga glasblåsare vid Skrufs glasbruk i Småland. 

4 200 kr

Helbild-delad-tokyo
-20%
Skruf21-utvald-kolonn-mellan

Kolonn vas mellan

Unik vas som ger blommorna ett lyft.

Enkel och tidlös design. Vasen passar både till den stora blombuketten och några enstaka kvistar eller blad. Kolonn är handblåsta av våra glasblåsare på Skrufs glasbruk i Småland, vilket gör att varje vas är unik.

999 kr 1 249 kr
Skruf21-helbild-delad2