Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
KAMPANJ

SOFFOR & FÅTÖLJER
20-50%

KAMPANJ

SOFFOR & FÅTÖLJER
20-50%

GREAT DEALS

Sittmöbler 20-50%

För att skapa ett inbjudande vardagsrum är bekväma och stilsäkra soffor och fåtöljer något av det viktigaste för att alla ska trivas och sitta skönt. Välkommen att inspireras av vårt breda sortiment av bästsäljande soffor, fåtöljer och sittpuffar. Nu till kampanjpris!
SOFFOR & FÅTÖLJER

PREMIUM FURNITURE
20-50%

SOFFOR & FÅTÖLJER

PREMIUM FURNITURE
20-50%

NEWPORT FURNITURE

Los Angeles soffa 50%

Låt oss stolt presentera Los Angeles. Vår stilfulla kollektion av Newport-soffor med material av högsta kvalitet för att hålla i generationer. Tidlösa soffor där produktionen sker omsorgsfullt och hantverksmässigt för att uppnå både perfekt estetik och komfort. Välj mellan de klassiska nyanserna off-white, sand och indigo.
-50%
Utvald-losangeles

Los Angeles soffa off-white

Elegant soffa i tidlös design.

Soffan Los Angeles är en storsäljare från Newport Premium Furniture. Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalitet, komfort och design. Avtagbara sittplymåer och ryggdynor och soffben av brunbetsad mahogny.
 

19 950 kr 39 900 kr
Helbild-losangeles-ottoman-fatoljMob-html-losangeles-ottoman-fatolj
NEW ARRIVALS

Eleganta möbelnyheter

Hemligheten bakom ett stilsäkert vardagsrum är den berömda röda tråden. När möbler, material, nyanser och dekorationer harmoniserar kan både du och dina gäster njuta fullt ut av den välkomnande miljön. Bland höstens stora nyheter presenterar vi Los Angeles fåtölj och ottoman, men även Ryder fåtölj med en stilren inramning av ek. Nyheter som fungerar utmärkt att kombinera för att få till den rätta känslan.
Helbild-npf-ryderMob-helbild-ryder
Helbild-howardMob-helbild-howard
-70%
Utvald-gamma

Gamma soffbord

Elegant soffbord i silverfinish.

Soffbordet Gamma har en stilren blank design, vilket ger bordet en exklusiv touch. Addera gärna vackra dekorationer som coffee table books och fina detaljer för att skapa en elegant och tidlös känsla i hemmet. 

11 699 kr 38 995 kr
SOFFOR & FÅTÖLJER

ARTWOOD
20%

SOFFOR & FÅTÖLJER

ARTWOOD
20%

Mob-html-artwood-modulHelbild-modul-artwood
-20%
Utvald-bellagio

Bellagio skinnfåtölj svart

Stilsäker fåtölj med hög sittkomfort.

Bellagio är en fantastisk fåtölj i svartgrå läder med en gedigen stomme i björk och plywood. Fåtöljen har en stoppning av skum i sitt- och ryggdynan, vilket bidrar till den höga komforten.

12 556 kr 15 695 kr
SOFFOR & FÅTÖLJER

EICHHOLTZ
20%

SOFFOR & FÅTÖLJER

EICHHOLTZ
20%

Helbild-delad-eichholtz-vitsoffaMob-html-eichholtz-vitsoffa
-20%
Utvald-pebbles-ecihholtz

Pebbles fåtölj svart

Utstrålar modern retro!

Fåtöljen Pebbles från Eichholtz sticker ut med sin extraordinära design och tygets unika textur. En trebent fåtölj som ger en modern retrokänsla i rummet.

11 916 kr 14 895 kr
SOFFOR & FÅTÖLJER

PORTO FURNITURE20%

SOFFOR & FÅTÖLJER

PORTO FURNITURE20%

NEW COLORS

Nytt i Porto-serien

Upptäck alla härliga nyheter i Porto-serien! Nu kan du välja mellan Faro fåtölj i tre olika härligt dova färger. Även Porto fåtölj har fått en ny familjemedlem i färgen natur.