WINTER SALE - UP TO 60% OFF
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
KAMPANJ

SOFFOR & FÅTÖLJER

KAMPANJ

SOFFOR & FÅTÖLJER

EXCLUSIVE FURNITURES

Skön och stilfull sittkänsla

Sittmöbler som både är komfortabla och väldesignade ger en skön atmosfär i hemmet. Här hittar du våra stoppade möbler - soffor, fåtöljer och fotpallar - av högsta kvalitet i egen design samt från internationellt erkända varumärken. Välkommen att inspireras av vårt unika sortiment där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Färgskalan, detaljrikedomen och kvaliteten som utstrålar exklusivitet och komfort på samma gång.
Desktop-madison-helbildMobilversion-madison-helbild
Helbild-los-angeles-soffaHelbild-los-angeles-mob
-30%
Utvald-los-angeles

Los Angeles soffa off-white

Lika bekväm som elegant!

Soffan Los Angeles är en av våra bästsäljande soffor från Newport Premium Furniture. Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design. Avtagbara sittplymåer och ryggdynor. Soffben av av brunbetsad mahogny.

27 930 kr 39 900 kr
Helbild-hampton-desktopHelbild-howard-mobil-offwhite
-30%
Utvald-los-howard-offwhite

Newport howardsoffa off-white

Perfekt balans mellan kvalitet och design

Detta är en klassisk howardsoffa som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp. Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. 

20 930 kr 29 900 kr
-30%
Utvald-howard-soffa-sand

Newport howardsoffa sand

En klassiker med en nyans av modern design

Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardsoffor så har Newport howardsoffa ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. 

20 930 kr 29 900 kr
Helbild-desktop-hamptonHelbild-mob-hampton
Helbild-eichholtz-desktopHelbild-mob-eichholtz