CHRISTMAS GIFTS - Årets stora julklappsguide Förlängt öppet köp - t.o.m. 31/1 2022
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Christmas Elegance

SUPERGIFTS

Christmas Elegance

SUPERGIFTS

SUPER EXCLUSIVE GIFTS

Extra exklusiva klappar

Hitta den mest eleganta julklapp du kan tänka dig bland våra supergifts. Varsågod, vi bjuder dig på en en komplett guide till julklapparna som får mottagaren att tappa hakan. Nu förlänger vi även öppet köp t.o.m. 31/1 2022.
Helbild-modell-bilSupergifts-modellbil
Utvald-bil-bantham

Bantham Midget modellbil

Minibil med en slående detaljrikedom.

Denna otroligt detaljerade miniatyrracerbil ser ut som en exklusiv leksak, men är lika mycket ett konstverk som representerar dåtidens bästa banbrytande teknologi. Konstruerad med originalritningar, vilket gör att vår Bantam Midget-modell liknar originalet in i minsta detalj.

6 649 krUtvald-adler-spel

Eden Backgammon

Ett vackert spel från Jonathan Adler.

Spelplanen på detta fina backgammonspel har en slående design i klassiskt svart elfenben och rött med ett mönster av ormar som slingrar sig över spelplanen. Eden Backgammon är inte bara ett spel, utan även en fin inredningsdetalj.

5 795 kr
Utvald-ferrari-bok-2

Ferrari

Ett mästerverk signerat Piero Ferrari.

Upptäck hundratals vackra foton från arkiv och privata samlare i denna vackra bok som endast finns i ett limiterat antal. Denna läderbundna och handsydda Collector's Edition är innesluten i ett Ferrari-motorinspirerat fodral designat av Marc Newson. 

50 000 krUtvald-teleskop

Teleskop Maritime

Blicka mot skyn genom ett elegant teleskop.

Monterat på ett trästativ är Maritime Telescope ett elegant tillskott till din inredning. De svarta träbenen är dekorerade med nickelbeslag och teleskopet kan justeras på höjden.

11 595 kr
Utvald-panterstaty

Panter staty brons

Otroligt elegant bronsstaty på marmorfot.

Addera en liten del av djungeln till din inredning med en smygande panter. Vacker dekoration med rejäl tyngd, i art deco-stil som är inspirerad av djungelns exotiska rovdjur. Statyn står på en stadig bas av svart marmor.  

26 995 krHelbild-faux-fur-desktopHelbild-faux-fur-mobil
Mayfair-utvald

Mayfair handduk grå

Vår mest högkvalitativa frottéhandduk.

Mayfair Collection är Newports mest exklusiva serie handdukar. En kollektion med förstklassig design och en standard som för tankarna till 5-stjärniga hotell som The Ritz och Brown´s Hotel i exklusiva stadsdelen Mayfair i London.

149 kr