OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Topp uteplats pooldel
Newport

Tilda Bjärsmyrs härliga Uteplats

Välkommen hem till Tilda Bjärsmyrs drömlika uteplats med allt som du behöver för långa njutbara sommardagar! En ombonad och mysig terass med plats för många vänner och trevliga middagar.
Snabb leverans!
Orlando-solstol-gray
Tilda Bjärsmyrs Uteplats

Orlando Däckstol Vintage inkl. dyna

Njut av härliga dagar i solen i Orlando däckstol! Ställbart ryggstöd tillverkad i konstrotting med en stomme av aluminium.

Längd 200 cm x Bredd 75 cm x Höjd 35 x Sitthöjd 40 cm

6 899 kr 8 624 kr
Tilda bild sjalv
Newport

Tildas egna ord

På vår terass hänger jag allra helst! Gärna över en middag vid matplatsen tillsammans med familjen och en handfull hög av vänner. Eller varför inte en varm sommardag, med en bok i handen liggandes i solstolen Orlando från Artwood med en härlig lemonad och färsk frukt en armsträckning bort. Det är livet på en pinne!

Uteplats 10
Tildas egna ord

En yta av perfektion!

Det ståtliga, lite rustika betongbordet Campos tillsammans med dom fina och super sköna stilfulla vintage stolarna Estelle skapar en yta av perfektion! En hemtrevlig och urmysig uteplats som du vill tillbringa varenda sommardag i.
Snabb leverans!
Camposmatbord-gray
ARTWOOD CONCRETE

Campos Matbord

Rektangulärt matbord i lättbetong. För både inom- och utomhusbruk. Bordet består enbart av naturmaterial såsom granitstenpulver, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Bordet är behandlat med vax för att skydda mot fläckar.

Mått: Längd 200 cm x Bredd 90 cm x Höjd 76 cm.

11 099 kr 13 874 kr
Uteplats 6
Tildas egna ord

By the Poolside

Möbler och bord i samma manér skapar en skön yta och jag gillar när möbler runt om huset går i samma stil, färgpalett och snitt. Gör allt komplett och stilrent!
Uteplats 2
Uteplats matplats