Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover

Tribute
Collection

Iconic minimalist pieces.

Discover

Tribute
Collection

Iconic minimalist pieces.

Celebration of minimalism

Tribute Collection

Upptäck Eichholtz fantastiska kollektion Tribute som andas en modern vintage minimalism. Den tidlösa formgivningen är inspirerad av möbler från den storslagna möbeldesigner Pierre Jeanneret. Möblerna från Eichholtz Tribute Collection har en europeisk känsla som omfamnar den stilrena designen. Likt Jeannerets mästerverk är sittmöblernas enkla och vassa former inspirerade av bokstäverna X, V och D.
Tribute-4
Unique and simplicity

Exklusivt materialval

Stommen består av det högkvalitativa trädslaget mindi, även kallad Melia Azedarach. Tillsammans med den handvävda rottingen håller möblerna i många år. Träfiberstrukturen hos mindi är både vacker och unik, ett perfekt val när möbler av hög kvalité ska skapas.
Tribute-1
-20%
Utvald-tribute
original lines

Aubin fåtölj

Tidlös fåtölj av trädslaget mindi och handvävd rotting.

Fåtöljen Aubin utstrålar någonting alldeles extra genom sin moderna och klassiska formgivning. Den eleganta formgivningen är inspirerad av möbler från den storslagna möbeldesigner Pierre Jeanneret. Möblerna från Eichholtz Tribute Collection har en europeisk känsla som omfamnar den stilrena designen. 

15 116 kr 18 895 kr
Tribute-2
comfortable and compatible

Tidlös autentisk design

Modernismens mästare Pierre Jeanneret skapade eleganta och komfortabla möbler i minimalistisk stil. Möblerna blev snabbt populära bland inredare, celebriteter och konstsamlare i Hollywood. Med inspiration av Jeannerets design har Eichholtz skapat en modern möbelserie som passar in perfekt i den skandinaviska heminredningen.
Tribute-5