OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Holiday Season

NEWPORT TRIVETS

Förgyll julen med mässing

Beauty table brass

Smakfull säsong

Elegant, stiligt och stämningshöjande. Att duka fint är ett av julens underbara nöjen. Ge jul och nyårsdukningen en exklusiv och inbjudande atmosfär med Newports grytunderlägg i polerad mässing. Att smycka det dukade bordet med skinande metall är ett välbeprövat och lyckat recept för att tillföra glans och glamour.
Trivets-img4
Nyhet!
Trivet-chris-charm
Beauty brass trivet

Leaf & Berry

Högglansigt grytunderlägg i polerad mässing. Den charmiga designen med en hjärtformad krans för tankarna till skogen och naturen. Underlägget är tillverkat för hand, vilket gör det helt unikt och medför att ojämnheter kan förekomma.

Mått: 19x19 cm

499 kr
Trivets-img1
Förgyll julbordet

Mångsidig mässing

Våra vackra underlägg kan användas på många olika sätt. Använd som bordsdekoration i sällskap av vinterns vackra blommor, placera en rykande gryta eller varm glöggbehållare ovanpå. Mässingsdetaljer förgyller vilken tête-à-tête eller större tillställning som helst. Newports underlägg är tillverkade för hand, vilket ger ett personligt och unikt utseende till varje exemplar.
Trivet-christ-holiday
Beauty brass trivet

Christmas Holiday

Grytunderlägg i polerad mässing med högglans. Texten kommer från den populära julsången ”It´s The Most Wonderful Time of the Year” som skrevs på 1960-talet och framfördes av sångaren Andy Williams. Passar lika bra som bordsdekoration eller inredningsdetalj exempelvis i köket, som att ställa grytor ovanpå. Underlägget är tillverkat för hand, vilket gör det helt unikt och medför att ojämnheter kan förekomma.

Mått: 17x21 cm

449 kr
Trivets-img3
Beauty table brass

Dekorativ juldetalj

Julen är tiden då du kan passa på att förfina hemmet med mängder av detaljer. Låt högtiden ta för sig ordentligt och använd underläggen även när de inte pryder bordet. Newports grytunderlägg i mässing fungerar utmärkt som glädjespridare i köket. Häng på krokar eller ställ upp och luta mot väggen så att motiven syns ordentligt.
Nyhet!
Trivet-holiday-wreath
Beauty brass trivet

Holiday Wreath

Grytunderlägg designat som en dörrkrans med en söt rosett i toppen. Underlägget är av högglansig polerad mässing och är tillverkat för hand, vilket gör det helt unikt och medför att ojämnheter kan förekomma.

Mått: 19x20 cm

599 kr
Trivets-img2
Trivet-season-holiday
Beauty brass trivet

Seasons Holiday

Detaljrikt grytunderlägg med spännande oval form av polerad mässing med högglans. Texten kommer från den populära julsången ”It´s The Most Wonderful Time of the Year” som skrevs på 1960-talet och framfördes av sångaren Andy Williams.

Mått: 18x26 cm

499 kr