Winter Sale 20-60% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover The New Color

Wenge Collection

by Newport

Premium Furniture

Wenge Collection

Låt oss stolt presentera Wenge Collection. En klassisk serie möbler i tidlös design från Newport Premium Furniture. Möblerna är tillverkade för hand i högkvalitativ ek från Europa och är producerad med stor omsorg, där ingen detalj är lämnad åt slumpen. Låt dig hänföras och inspireras av Wenge Collection.
-30%
Los-angeles

Los Angeles soffa

Soffa i klassisk modell i färgen off-white.

Soffan Los Angeles är en av våra nyheter från Newport Premium Furniture. Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design.  Soffben av av brunbetsad mahogny. Sittplymåer av kallskumkärna svept med syntetfibrer. Ryggkuddar av fjäder och bollfibrer. 

27 930 kr 39 900 kr

Wenge-stilblogg
-30%
Skap

Seethrough skåp wenge

Nu finns vårt populära skåp Seethrough i färgen wenge.

En stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet där du enkelt kan visa upp dina favoritföremål. Vitrinskåpet har två hyllplan och tre glasdörrar. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. 

20 930 kr 29 900 kr

Pocasset
-30%
Pocasset

Pocasset skrivbord

Stilfullt skrivbord från Newport i klassisk design.

Ett stilfullt och praktiskt skrivbord i klassisk design, för kontorsarbete eller pyssel, innehållandes både förvaring och stil. Skrivbordet har gott om utrymme och tre utdragbara lådor till förvaring. 

11 830 kr 16 900 kr

Wenge-soffbord
-30%
Belknap

Belknap soffbord

Exklusivt soffbord i färgen wenge.

 Ett rymligt soffbord och ett stilfullt komplement i vardagsrummet. Soffbordet har gott om utrymme och tre utdragbara lådor till förvaring. Det betsade soffbordet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack. 

12 530 kr 17 900 kr

Wenge-20-6
-30%
Assonet

Assonet vitrinskåp

Elegant och praktiskt skåp från Newport.

Vitrinskåpet har två hyllplan ovan och ett hyllplan i den nedre delen. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Göm det nödvändiga och visa upp dina favoritföremål.

34 930 kr 49 900 kr