OUTLET 20-70% Kampanjer

MOST BELOVED

Winter Sale Favorites

Vinterns rea bjuder på exklusiv inredning till nedsatta priser. Nedan har vi samlat reans bästsäljande produkter. Kanske hittar du dina favoriter bland dessa? Textilier, dekorationer, porslin och mycket annat som ger en stilfull uppdatering av hemmet. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
PladMob-helbild-whistler-polar
WINTER SALE

Konstpäls 50%

Varmt, ombonat och mysigt på samma gång. Våra eleganta plädar, tofflor, mössor och andra produkter i högkvalitativ konstpäls har ett naturtroget utseende som ger en exklusiv känsla.
-50%
Aspen-puff

Aspen sittpuff

Sittpuff i härligt luftig konstpäls.

Aspen sittpuff i konstpäls passar fint i ditt hem, som enbart dekoration, en extraplats eller varför inte som skön fotpall? Pälsen är av högsta kvalitet och håller sig fin med tiden. 

2 748 kr 5 495 kr
Helbild-mayfair-skapMob-helbild-mayfair-skap
WINTER SALE

Mayfair Collection 30%

Upptäck vår nya exklusiva kollektion handdukar. Designad för att återskapa samma magiska upplevelse som erbjuds på 5‑stjärniga lyxhotell som The Ritz eller Claridge's Hotel i Londons mest exklusiva stadsdel Mayfair.
Handduk-2Mob-helbild-fisher-island
WINTER SALE

Handdukar 60%

Tjock och len frotté som väntar på dig när du kliver upp ur badet. Det är livskvalitet väl värd att unna sig. Möt dagen med en känsla av välbefinnande och mjukhet med våra härliga frottéhanddukar. Det är du värd.
Capri2Mob-helbild-capri
WINTER SALE

Capri Azzurra 50%

Vår servis Capri är tillverkad i olika mönster som ristats för hand. Capri Azzurra Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri.
Helbild-prestonMob-helbild-preston
WINTER SALE

Sänglinne 50-70%

Är rummet välinrett utstrålar det harmoni, hemtrevnad och bjuder in till vila. Med vårt utbud av härlig bäddtextil i olika mönster och färger skapar du enkelt atmosfären du eftersträvar.
Helbild-manhattan-winterMob-helbild-manhattan
WINTER SALE

Kristall 30-50%

Upptäck Newports exklusiva kristallserier som kännetecknas av klassisk design och skickligt hantverk. Våra kristallserier Manhattan och JFK är gjord av glas i högsta kvalitet. Glaset har hög ljushet och briljans.
-50%
Garrett

Garrett karaff

Rymlig och elegant dryckeskaraff.

 Fyll karaffen med juice, citronvatten eller saft. Att servera goda drycker i en fin karaff ger det lilla extra till middagen och fikat. Karaffen rymmer 1,5 liter.

400 kr 799 kr
Helbild-servett-gstaad-mobilHelbild-servett-gstaad
Juliette-utvald-2

Juliette ljusstake

Elegant ljusstake med tilltalande design.

Juliette silverljusstake har den fina karaktäristiska silvernyansen som skimrar vackert och sprider en stämningsfull glans. Vacker design med tre dekorativa kulor.

1 199 kr
Helbild-delad-delanoMob-helbild-stolar
WINTER SALE

Premium stolar 20%

Möblerna från Premium Furniture är tillverkade för att hålla i flera generationer. Tidlösa klassiska matstolar där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med största omsorg.
Helbild-eichholtzMob-helbild-eichholtz
EX-DEMO STOCK

Visningsexemplar 30-50%

Nu ger vi dig chansen att fynda exklusiva exemplar av möbler och annan inredning som enbart använts för visning. Därmed kan ett mindre slitage förekomma. Vi fyller på med nya varor kontinuerligt, så håll utkik!