Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Personal-ads

Newport söker butikschef i Linköping

Vi söker nu en butikschef till vår butik i Linköping. Butiken ingår i i vår butikskedja av totalt sju butiker. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med att driva och utveckla vår butik. Du kommer att vara en nyckelperson som inte bara driver butiken utan som även har mycket kontakt med huvudkontoret och övriga butikschefer.

Din roll

• Driva försäljningen i butiken mot uppställda mål
• Arbeta med försäljning och butiksarbete
• Administrativa uppgifter
• Genomföra försäljningsaktiviteter
• Personalplanering och schemaläggning

Din bakgrund

Vi lägger en stor vikt vid dina kvalifikationer och tidigare erfarenheter. Vi ser gärna att du har arbetat som assisterande butikschef eller butikschef. Erfarenhet inom inrednings- och möbelbranschen är meriterande, det är dock inget krav.

Din personlighet

Du har ett genuint inredningsintresse och en god kännedom om branschen och varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Du är en utmärkt administratör som värdesätter god ordning och struktur. Du har ett affärstänk och en produktkänsla samt en utpräglad känsla för försäljning och kundvård. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Om Newport

Newport har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren, med en positiv försäljningsutveckling långt över möbel- och inredningsbranschen som helhet. Newport bedriver idag en butikskedja med totalt sju butiker, varav två Flagship stores på NK i Stockholm och i Linden Norrköping samt en expanderande ehandel som står för 76% av omsättningen. Konceptet bygger på att erbjuda exklusiv inredning från varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Försäljningen av Newportprodukter 2020 beräknas till cirka 300 MSEK i konsumentledet.

På huvudkontoret i Norrköping är vi en sammansvetsad arbetsgrupp med högt i tak, god stämning och stark gemenskap. Vill du bli en i vårt team?

Välkommen in med en ansökan!

Skicka in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, maila till work@newport.se.
Sista ansökningsdag är 16 augusti.

Vid frågor kring tjänsten maila Charlotte Ekerling: lotta@newport.se.