Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Saljare-nk

Newport söker säljare till NK

Vi söker flera säljare till julshoppen i vår Flagship Store på NK i Stockholm. Tjänsterna är på 50-100% med tillträde i mitten av oktober och avslut i mitten av januari med möjlighet till fortsatt anställning.

Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Det är en fördel men ej ett krav att du har arbetat med inredning/möbler eller inredningsuppdrag tidigare. Du är van vid personlig försäljning och förstår värdet av en hög kundservice. Du har ett genuint inredningsintresse och en god kännedom om branschen och varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Om Newport

Newport är ett svenskägt företag som äger och utvecklar livsstilsvarumärket Newport. Företaget designar och säljer hemtextilier, inredningsdetaljer och möbler i det övre kvalitetssegmentet. I företagskoncernen ingår en butikskedja med fem butiker med en Flagship Store på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Övriga butiker finns i Bromma Blocks, Linköping, Västerås samt Norrköping. I oktober öppnas kedjans femte butik i Västerås. Koncernen omsätter ca 150 mkr varav butiken på NK omsätter ca 33 mkr. Rekryteringsprocessen startar direkt, vänligen maila din ansökan och CV omgående.

Tjänsten omfattar en heltid dvs 100% och extra vid behov. Sista ansökningsdag är 25 september.

Maila till: jobb@newport.se
Vid frågor kring tjänsterna maila butikschef José Valiente:
jose@newport.se

Välkommen med din ansökan!