Kampanjer - upptäck alla erbjudanden »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Pressmeddelande-artwood

Pressmeddelande: Newport expanderar och öppnar 200 kvm Artwood department på NK

Newport meddelar idag att ett nytt koncept öppnas på NK i anslutning till den befintliga butiken. Newports Artwood department öppnar den 8:e april. Konceptet bygger på att i ännu större utsträckning bygga hela miljöer med möbler och inredning för inomhus- och utomhusbruk med enbart Artwoods produkter.
Newports totala butiksyta på NK uppgår nu till 920 kvm.

Efter ett mångårigt och framgångsrikt samarbete med Artwood har vi beslutat att dedikera en hel avdelning till Artwoods produkter. Både Newport och Artwood har haft en kraftig tillväxt under senare år och satsningen är ett steg i ledet att bli en av Nordens ledande inredningskedjor i det övre kvalitetssegmentet.

Newport bedriver idag en butikskedja med fem butiker, varav en Flagship store på NK om 920 kvm.

- Att nu kunna visa en större del av Artwoods sortiment på NK i en inspirerande miljö känns verkligen roligt. Artwood är ett spännande varumärke att jobba med, med en helt egen stil och design som skiljer sig från mängden. Artwoods produkter passar Newport och uppskattas av våra kunder, säger Bo-Wilhelm Horndahl, VD och ägare av Newport.

Den alltjämt växande inredningstrenden samt den starka internethandeln i Sverige har bidragit till en god lönsamhet för Newport. Företaget satsar nu på att öppna fler butiker runtom i Sverige samt förstärker positionen på e-handelsmarknaden inom heminredning.

Läs hela pressmedelandet