Anniversary Sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök

Newport Åre

I vår lodge inspirerande butik på Årevägen 128 hittar du handplockad och spännande inredning anpassat efter ett ombonat med ändå modernt fjällboende. Vi har även ett urval av möbler i butiken och ett beställningssortiment av möbler, belysning och inredning. I butiken finner du fina detaljer till ditt hem som pälsplädar, kuddar, speglar, doftljus, hemtextilier och mycket annat som ger hemmet en ombonad fjällkänsla.

Vi hjälper dig även med att inreda eller att komplettera ditt fjällboende, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid i Åre.

Film från
Newport Åre
Bok-above-1100

Åre Consulting

"Jag hjälper gärna våra kunder att hitta rätt inredning och möbler som ger den rätta helhetskänslan. Jag kommer gärna och pratar med er om hur vi på Newport kan hjälpa till med ert hem."

Boka tid med Sofia Lindström

som står till tjänst med sitt kunnande och mångåriga erfarenhet av att leva och vistas i alpina miljöer. Sofia har förutom sitt stora intresse inom heminredning och sin heminredningsutbildning även arbetat över 15 år med mode och design. Välkommen in i butiken för ett personligt samtal där ni även får uppleva hur vi på Newport har skapat en lodge inspirerad butik.