Just nu: Kampanj på frotté »
Shop by Instagram   -   Stilblogg   -   Sett i press
Shop by Instagram   -   Stilblogg   -   Sett i press   -   Meny
önskelista
datum2016.03.31

Pressmeddelande: Newport expanderar och öppnar 200 kvm Artwood department på NK

Pressmeddelande-artwood

Newport meddelar idag att ett nytt koncept öppnas på NK i anslutning till den befintliga butiken. Newports Artwood department öppnar den 8:e april. Konceptet bygger på att i ännu större utsträckning bygga hela miljöer med möbler och inredning för inomhus- och utomhusbruk med enbart Artwoods produkter.Newports totala butiksyta på NK uppgår nu till 920 kvm.

Läs mer
datum2016.01.26

Newport söker säljare till NK

Säljare NK Newport

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår Flagship Store på NK i Stockholm. Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Sista ansökningsdag är 7 februari.

Läs mer
datum2016.01.22

Newport söker butikschef till vår butik på NK i Stockholm

Butikschef newport NK

Vi söker nu en Butikschef till vår butik på NK i Stockholm. Rekryteringsprocessen startar direkt, sista ansökningsdag är 8:e februari.

Läs mer
datum2016.01.11

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Spiralen Norrköping

Spiralen-newport

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 50 %. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad.

Läs mer
datum2016.01.11

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Gränden Linköping

Granden-linkoping-jobb

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 80-100 %. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad.

Läs mer
datum2016.01.07

REA på Newport NK

Rea nk newport

Onsdag den 6 januari startar vinterns stora kvalitetsrealisation på NK. På Newport har vi upp till 50% på utvalda produkter i sortimentet. Varm välkommen! Owe Sporrong med personal.

datum2015.11.26

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Punkt i Västerås

Västeras jobb newport

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 60 %. Tjänsten är tidsbegränsad till januari med möjlighet till arbete vid behov efter januari. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad. Du har ett affärstänk, produktkänsla och en utpräglad känsla för försäljning och kundvård. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Läs mer
datum2015.09.22

Newport söker en säljare till NK

Newport NK Stockholm jobb

Vi söker en säljare på heltid till vår Flagship Store på NK i Stockholm. Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Det är en fördel men ej ett krav att du har arbetat med inredning/möbler eller inredningsuppdrag tidigare. Du är van vid personlig försäljning och förstår värdet av en hög kundservice. Du har ett genuint inredningsintresse och en god kännedom om branschen och varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Läs mer
datum2015.09.14

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Gränden Linköping

Gränden linkoping jobb butik

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 60 %. Som anställd erbjuds du en unik möjlighet att vara med och utveckla en av butikerna i vår kedja. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad.

Läs mer
datum2015.09.02

Newport bygger ny Details-avdelning på NK

Nk newport details-2 Ursäkta byggröran, under en månad kommer 300 kvm att vara avspärrad pga byggnation där en ny Details-avdelning växer fram. Vår nya avdelning kommer att vara fylld av personliga, vackra detaljer som handplockats från världens alla hörn. Här finner du gåvor till den medvetne och noggrant utvalda detaljer till dit...

Läs mer

Sida 1 av 8