Populära sökningar

  Newport Collection
  Classic Chairs
  Classic Chairs
  Classic Chairs
  DISCOVER

  CLASSIC CHAIRS

  by Newport

  DISCOVER

  Tidlös design

  Bjud in elegans och kvalité med stolar från Newport. Alla stolar består av omsorgsfullt utvalda material och har beundransvärda detaljer, dessutom är de inte bara mycket komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.

  Classic Chairs

  TIMELESS DESIGN

  Venice matstol

  Venice är en sofistikerad och elegant stol som omfamnar lyx och elegans. Berika matbordet med dessa eleganta stolar i vackra och sobra färger. Med sin mjuka stoppning och rundade former är Venice en mycket bekväm och komfortabel matstol. Matstolens slitstarka och finstrukturerade tyg är dekorerad med vackra knappar.


  DELANO CHAIR


  TIMELESS DESIGN

  Delano matstol

  Med sin mjuka och komfortabla formgivning är karmstolen Delano en klassiker som berikar sin omgivning. Den historiska karmstolen med stoppade dynor har imponerat på gästerna i flera hundra år och den eleganta formen går aldrig ur tiden. Ståtliga stolen Delano är en evigt stilfull och imponerande karmstol från Newport Collection.


  ADDISON CHAIR


  NEWPORT FURNITURE

  Addison matstol

  Addison är en tidlös och elegant stol med rundat ryggstöd och mjuk stomme. En mycket bekväm och komfortabel matstol som andas sofistikerad lyx.


  HUDSON CHAIR


  ELEGANT DESIGN

  Hudson matstol

  Med sitt rundade ryggstöd och mjuka stoppning av kallskum är Hudson en klassisk stol med en tidsenlig formgivning. Matstolen är omsorgsfullt tillverkad av utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalité och design. Hudson är en mycket bekväm och komfortabel matstol som är dekorerad med vackra nitar utav mässing och har stilrena stolsben av kvalitativ björkträ.

  Classic Chairs

  WINDSOR CHAIR


  CLASSIC DESIGN

  Windsor matstol

  En böljande stolsrygg och stomme av gediget trä är självklara ingredienser. Den stabilt utformade sitsen finns med, precis som de infästa svarvade pinnarna som fungerar som ryggstöd och ben. Men vi har kryddat windsorstolens klassiska uttryck med omsorgsfullt utformade inslag – som infrästa detaljer och bågformad tvärbalk mellan stolsbenen.

  Newport Windsor pinnstol rich brown

  Windsor pinnstol rich brown

  Klassiker med en böljande stolsrygg.
  Windsor matstol från Newport är tillverkad av exklusiv solid amerikansk ek. Klassiker i ny kostym med en böljande stolsrygg och stomme av gediget trä men med det lilla extra.
  4 999 kr

  CROSS CHAIR


  CLASSIC DESIGN

  Cross matstol

  Med en eller flera Crossback chairs får ditt hem en kosmopolitisk touch. Oavsett om du befinner dig i Europa eller USA är chansen stor att du lägger märke till stolstypen, som är en av de mest populära på restauranger och caféer. Under senare år har den även blivit omåttligt eftertraktad som heminredning.

  Classic Chairs
  Newport Cross matstol vit

  Cross matstol vit

  Vitmålad klassisk stol med rundad rygg.
  Matstol från Newport som har skapats som en hyllning till Bentwood-traditionen från Thonet i 1900-talets Österrike. Tillverkad av massiv ek och är målad i en sober vit färg.
  3 490 kr
  Fast Delivery

  I lager och skickas inom 24h under helgfria vardagar

  Classic Chairs
  Newport Cross matstol burnt oak

  Cross matstol burnt oak

  Rundad korsad rygg som ger ett bra stöd.
  Elegant matstol av exklusiv amerikansk ek i färgen burnt oak, med sits av traditionell rotting i natur. Stolen har en rundad korsad rygg tillverkad av gedigen ek.
  3 490 kr