Populära sökningar

  Newport Collection
  Hepburn Christmas Collection
  Hepburn Christmas Collection
  Hepburn Christmas Collection
  DISCOVER

  HEPBURN CHRISTMAS COLLECTION

  by Kurt S. Adler

  MOST EXCLUSIVE

  Smyckar lyxvaruhusen

  Hepburn Collection är en serie hängen från Kurt S. Adler, som designar och tillverkar de mest unika julprydnader du kan tänka dig. I juletid smyckar Kurt S. Adlers dekorationer många av de anrika lyxvaruhusen världen över, som Harrods och Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York och Fortnum & Mason i London. Och nu även Newport i Sverige. Hitta dina favoriter i vår webbshop eller i någon av våra juldekorerade butiker.

  Hepburn Christmas Collection

  PERFECT GIFT

  Hepburn i paketet

  Hängena i Hepburn Collection är den perfekta julklappen till dig själv eller någon annan som uppskattar att samla på sig vackra ting. Känslan av att utöka sin samling jul efter jul och se hur granen får allt fler vackra dekorationer för varje år som går är oslagbar.

  Hepburn Christmas Collection

  SAY IT WITH A GIFT

  Detaljrikedom som tilltalar alla sinnen

  Njut av ett hantverk utöver det vanliga och utsökt precision in i minsta detalj. Julgranshängena i kollektionen är av högkvalitativa material som porslin, glas, högglansigt tyg och pärlor. Bedårande grandekorationer som blir den perfekta klappen till dig själv eller någon annan som uppskattar den unika julgåvan som får komma fram varje jul. Något som påminner om stämningsfulla stunder, djup vänskap och familjeband.

  THE AMERICAN WAY

  Legendariska juldekorationer

  Efter andra världskriget började Kurt S. Adler, som tjänstgjort på upphandlingsavdelningen inom den amerikanska armén, exportera varor till länder som behövde produkter efter kriget. Världsekonomin återhämtade sig och Adler började istället fokusera på import av juldekorationer från Europa till USA. De handgjorda änglarna från dåvarande Öst- och Västtyskland blev snabbt populära och sortimentet växte till allt från julkulor i munblåst tjeckiskt glas till italiensk julbelysning. Idag förknippas Kurt S. Adler ofta med de mustigt juldekorerade amerikanska hemmen.

  Hepburn Christmas Collection