DISCOVER

HEPBURN CHRISTMAS COLLECTION

by Kurt S. Adler

MOST EXCLUSIVE

Smyckar lyxvaruhusen

Hepburn Collection är en serie hängen från Kurt S. Adler, som designar och tillverkar de mest unika julprydnader du kan tänka dig. I juletid smyckar Kurt S. Adlers dekorationer många av de anrika lyxvaruhusen världen över, som Harrods och Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York och Fortnum & Mason i London. Och nu även Newport i Sverige. Hitta dina favoriter i vår webbshop eller i någon av våra juldekorerade butiker.

PERFECT GIFT

Hepburn i paketet

Hängena i Hepburn Collection är den perfekta julklappen till dig själv eller någon annan som uppskattar att samla på sig vackra ting. Känslan av att utöka sin samling jul efter jul och se hur granen får allt fler vackra dekorationer för varje år som går är oslagbar.

SAY IT WITH A GIFT

Detaljrikedom som tilltalar alla sinnen

Njut av ett hantverk utöver det vanliga och utsökt precision in i minsta detalj. Julgranshängena i kollektionen är av högkvalitativa material som porslin, glas, högglansigt tyg och pärlor. Bedårande grandekorationer som blir den perfekta klappen till dig själv eller någon annan som uppskattar den unika julgåvan som får komma fram varje jul. Något som påminner om stämningsfulla stunder, djup vänskap och familjeband.

Patricia puppy juldekoration

Färgskala som förknippas med elegans.
Den ljust turkosa färgen är inspirerad av den nordamerikanska vandringstrasten som fått namnet American Robin. Om våren lägger fågeln sina vackra baby blue ägg vars nyans har blivit en symbol för sofistikerad flärd.
229 kr

Doroty Elegance katt juldekoration

Unikt uttryck och en otrolig detaljrikedom.
De sofistikerade färgnyanserna och de förstklassiga materialvalen ger en bedårande julgransdekoration som är svår att motstå. Den perfekta klappen till dig själv eller någon annan som uppskattar den unika julgåvan.
199 kr

THE AMERICAN WAY

Legendariska juldekorationer

Efter andra världskriget började Kurt S. Adler, som tjänstgjort på upphandlingsavdelningen inom den amerikanska armén, exportera varor till länder som behövde produkter efter kriget. Världsekonomin återhämtade sig och Adler började istället fokusera på import av juldekorationer från Europa till USA. De handgjorda änglarna från dåvarande Öst- och Västtyskland blev snabbt populära och sortimentet växte till allt från julkulor i munblåst tjeckiskt glas till italiensk julbelysning. Idag förknippas Kurt S. Adler ofta med de mustigt juldekorerade amerikanska hemmen.

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false