CLASSIC DESIGN

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot & Daphne

SHIMMERING BEAUTY

Klassiska ljusstakar

Upptäck vår egen kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Daphne i elegant polerad mässing med silver- eller mässingsfinish. Ljusstakarna har en stilsäker design och passar perfekt att kombinera. Gör gärna ditt eget stilleben av olika ljusstakar som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.

Juliette ljusstake mässing L

Stilfull ljusstake av solid mässing
Juliette ljusstake från Newport med sin unika formgivning och design är en perfekt dekoration att inreda hemmet med. I kombination av en spännande design och stomme med tre dekorativa kulor, bjuder ljusstaken in till att låta kombineras med övriga storlekar i serien.
499 kr999 kr

BESTSELLER

Juliette ljusstake

Låt oss presentera Newports populära ljusstake Juliette. Ljusstaken Juliette finns färgerna silver och mässing, i tre olika storlekar och är tillverkad av solid mässing. Placera gärna flera ljusstakar i grupp eller par för att skapa en stämningsfull glans i hela rummet.

Juliette ljusstake silver L

Ljusstake av solid mässing med silverplätering.
Juliette ljusstake har en tilldragande design med tre dekorativa kulor och med sin ståtliga längd sprider Juliette ett fördelaktigt sken åt gästerna runt matbordet.
599 kr1 199 kr

STYLISH DESIGN

Daphne ljusstake

Daphne är en stilfull mässingsljusstake från Newport som skimrar fint i rummet. En ljusstake med stilren design, en kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Ljusstaken finns i två olika storlekar.

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false