undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  Klong - Upptäck tidlösa Klong
  Klong - Upptäck tidlösa Klong
  Klong - Upptäck tidlösa Klong
  DISCOVER

  KLONG

  EXCLUSIVE AND TIMELESS

  Upptäck tidlösa Klong

  Tidlöst, elegant och vackert. Klong väver ihop funktion, material och form, till eviga inredningsdetaljer som aldrig går ur tiden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Produkterna kännetecknas av att de smälter samman - det självklara med det oväntade, på ett skickligt sätt.

  SHIMMERING BEAUTY

  Ljusstakar för alla tillfällen

  Klongs ljusstakar designas av stilsäkra designers med fokus på funktion och form, som kännetecknar olika funktioner och användningsområden. Klongs elegans och klassiska struktur gör att ljusstakarna fungerar över alla årstider och till olika tillfällen.

  Constella ljusstake silver

  Constella ljusstake

  Unik och formbar ljusstake.
  Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Köp gärna till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Constella till en helt ny nivå.
  1 549 kr
  I lager för omgående leverans

  EXCLUSIVE DETAILS

  Eleganta vaser

  Arrangera gärna dina favoritblommor med tidlösa vaser från Klong i klassisk design. Klongs eleganta vaser kan lätt användas som inredningsdetaljer och skulpturer i hemmet. Men de fungerar också utmärkt som fina och exklusiva detaljer till bordsdukningen.

  Äng vas mässing

  Äng vas mässing

  Arrangera växter på ett nytt sätt.
  Vasen Äng är designad av Eva Schildt och är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade blomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.
  1 599 kr