LUXURIOUS ORNAMENTS

ROYAL COLLECTION

by Newport

ROYAL ELEGANCE

Majestätisk juldekor

Royal Fabergé Collection är vår serie julgransdekorationer med majestätisk karisma. Vackert utsmyckade, öppningsbara Fabergéägg som kan bära en hemlighet inom sig. Alla delar i kollektionen är detaljrikt ornamenterade med klassiska mönsterbilder, pärlor och glitter. Åt kungligheter är endast det bästa gott nog.

Dalton fabergéägg juldekoration röd

Underbar juldekoration värdig en kunglighet.
Dalton ingår i Royal Collection, vår serie exklusiva julgransdekorationer med majestätisk karisma. Detaljrikt utsmyckade hängen med dekorativa mönster.
199 kr

BEAUTIFUL TREASURE

Utsökt skattkammare

Ska du ge bort ett ädelt smycke eller fria på ett imponerande sätt? Gör det med ett utsmyckat glasägg. Äggen i Royal Fabergé Collection är bedårande att använda som små skattgömmor. Häng i granen som juldekoration eller förslagsvis på spiselkroken eller på ett dörrhandtag i stället för julstrumpa i år.

Henriette fabergéägg juldekoration blå

Fabergéägg med ett glittrande mönster.
Henriette juldekoration gör det traditionsenliga pyntandet av granen till ett ännu härligare nöje. Äggen finns i flera färger och mönster som tillsammans skapar en exklusiv känsla.
199 kr

Alton nötknäppare juldekoration

Nötknäppare som passar fint till Fabergéäggen.
Alton är en vacker julgransdekoration i form av en nötknäppare i färgerna rött och guld som håller i en glittrande spira. När det kommer till att pynta under juletid är det bara kreativiteten som sätter stopp.
99 kr

Lois karusell juldekoration

Glittrande karusell som pryds av söta hästar.
En karusell gör det traditionsenliga pyntandet av granen till ett ännu härligare nöje. Lois är en underbar och vackert utsmyckad grandekoration i form av en elegant karusell som smyckas av glittrande mönster i böljande former.
249 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false