Kampanjer - upptäck alla erbjudanden »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
OUTDOOR WAY OF LIVING

Bestsellers

OUTDOOR WAY OF LIVING

Bestsellers

SUMMER SALE

Artwood Outdoor

Förläng sommaren med tidlösa och exklusiva utemöbler från Artwood. Hos oss på Newport kan du shoppa online med fri frakt till marknadens konkurrenskraftigaste priser. Just nu erbjuder vi dessutom 30% i rabatt på utvalda utemöbler från Artwood. Priserna gäller så långt lagret räcker. Välkommen att botanisera bland alla bästsäljare.
Rott
STYLISH NEWS

Nyheter från Artwood

Bland sommarens nyheter från Artwood syns karmstolar, fåtöljer och soffor av konstrotting i ett elegant och luftigt rutmönster. Med möbler i rotting ger du din utemiljö ett naturnära och ombonat uttryck. Sittmöblerna har bekväma sittdynor som bjuder in till härliga middagar och långa ljumma sommarkvällar på altanen.
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Modest

Modest karmstol

Nyhet! Svart karmstol från Artwood.

Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler. Karmstolen Modest i svart från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting. 

4 374 kr
Santa
Artwood

Utemöbler Konstrotting

COMFORTABLE RATTAN

Naturnära konstrotting

Konstrotting ger din utemiljö en naturnära och ombonad känsla. Konstrottingen är ett tåligt och väderbeständigt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. En långsiktig investering!
Rott2
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Karmstol-marbella

Marbella karmstol

Elegant stol som passar fint till många olika bord.

Marbella är en karmstol som kan användas både som matstol eller som relaxstol. Karmstolen  är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. 

Mått: B: 63 x D: 73 x H: 89 cm

4 494 kr
Artwood

Trämöbler

TREE ART FROM ARTWOOD

Rustika trämöbler

Utemöbler av trä ger en naturlig, rustik och rejäl känsla till din utemiljö. Trämöbler är vackra, trivsamma och hållbara. Artwoods utemöbler av trä är tillverkade av förstklassiga och noggrant utvalda material. Men alla trämöbler kräver lite kärlek. Med rätt skötsel håller de en livstid.
Teak-2
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Cross

Cross matbord

Klassiskt matbord med korslagda ben.

Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med.

Mått: L: 220 x D: 100 x H: 76 cm

14 995 kr
Artwood

Betongmöbler

CONCRETE FROM ARTWOOD

Hållbara betongmöbler

Betongmöbler är inte bara snyggt utan även ett klimatsmart alternativ eftersom de är helt återvinningsbara. Betongborden från Artwood är perfekta om du vill sätta den robusta härliga känslan, men mjuka gärna upp genom att kombinera med möbler av konstrotting eller trä. Vaxa ytan några gånger per år så håller sig borden som nya.
Betongg
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Doloma-utvald

Doloma sidobord

Låt sidobordet bära upp dina somriga drinkar.

Doloma är cylinderformade sidobord i lättbetong som kommer i pack om två. I sitt naturmaterial gör sig sidoborden extra fina i ett möblemang. 

Mått: B: 40 x H: 40 cm / B: 50 x H: 50 cm

3 388 kr