Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Outdoor Living

Bestsellers

by Newport

Outdoor Living

Bestsellers

by Newport

TIME TO GO OUT

Bästsäljande utemöbler

Vi på Newport brinner för hög kvalitet, komfort, exklusiva material och vacker design. I vårt unika sortiment av utemöbler hittar du allt detta och lite till. Här tipsar vi om våra bästsäljare som är storfavoriter bland alla våra kunder.
Rott
NEW IN

Svarta nyheter

Svart är hetare än någonsin. Bland säsongens nyheter hittar du karmstolar, fåtöljer, soffor och mycket mer av konstrotting i en elegant svart nyans. Sittmöblerna har bekväma sittdynor som bjuder in till långa sommarkvällar på uteplatsen.
-30%
Efterfrågad nyhet
Modest

Modest karmstol

Nyhet! Svart karmstol från Artwood.

Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler. Karmstolen Modest är tillverkad av väderbeständig konstrotting. 

3 291 kr 4 702 kr
Santa
OUTDOOR LIVING

Utemöbler teak

TREE ART

Rustika teakmöbler

Teakmöbler med sina egenskaper är perfekta för den svenska sommaren. Teak är ett tåligt och vackert material som dessutom klarar hög belastning. Att investera i en teakmöbel är ett långsiktigt val.
Teak-2
-20%
Vacker patina
Cross

Cross matbord

Klassiskt bord med korslagda ben.

Cross är ett elegant matbord av teak. Den tidlösa designen ger bordet ett klassiskt uttryck som gör det lätt att kombinera med andra utemöbler.

Mått: L: 220 x D: 100 x H: 76 cm

16 120 kr 20 150 kr
Artwood

Betongmöbler

CONCRETE LIVING

Hållbar betong

Betongmöbler är inte bara snyggt utan även ett klimatsmart alternativ eftersom de är helt återvinningsbara. Mjuka gärna upp genom att kombinera med konstrotting eller trä. Vaxa ytan några gånger per år så håller sig möblerna som nya.
Betongg
-20%
2-pack
Doloma-utvald

Doloma sidobord

Doloma bär upp dina sommardrinkar!

Doloma cylinderformade sidobord i lättbetong. Levereras i 2-pack med ett stort och ett mindre bord. Betongborden ger en lite ruff känsla till din utemiljö. 

Mått: B: 40 x H: 40 cm / B: 50 x H: 50 cm

2 914 kr 3 642 kr
OUTDOOR LIVING

Konstrotting

COMFORTABLE RATTAN

Naturnära konstrotting

Konstrotting ger din utemiljö en naturnära och ombonad känsla. Konstrottingen är ett tåligt och väderbeständigt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år.
Rott2