CHRISTMAS GIFTS - Årets stora julklappsguide Förlängt öppet köp - t.o.m. 31/1 2022
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover

Hepburn Christmas Collection

by Kurt S. Adler

Discover

Hepburn Christmas Collection

by Kurt Adler

Most exclusive

Smyckar lyxvaruhusen

Hepburn Collection är en serie hängen från Kurt S. Adler, som designar och tillverkar de mest unika julprydnader du kan tänka dig. I juletid smyckar Kurt S. Adlers dekorationer många av de anrika lyxvaruhusen världen över, som Harrods och Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York och Fortnum & Mason i London. Och nu även Newport i Sverige. Hitta dina favoriter i vår webbshop eller i någon av våra juldekorerade butiker.
Dog-1
Dog-2

Colour sense

Hepburn Collection går i en färgskala som av tradition förknippas med elegans och exklusivitet.

Den ljust turkosa färgen är inspirerad av den nordamerikanska vandringstrasten som fått namnet American Robin. Om våren lägger fågeln sina vackra baby blue ägg vars nyans har blivit en symbol för sofistikerad flärd.

199 kr

Holly

Say it with a gift

Varje hänge i Hepburn Collection präglas av en detaljrikedom som tilltalar alla sinnen.

Njut av ett hantverk utöver det vanliga och utsökt precision in i minsta detalj. Högkvalitativa material som glas, porslin och högglansigt tyg. Bedårande grandekorationer som blir den perfekta klappen till dig själv eller någon annan som uppskattar den unika julgåvan som får komma fram varje jul. Något som påminner om stämningsfulla stunder, djup vänskap och familjeband. 

199 kr

The American Way

Legendariska juldekorationer

Efter andra världskriget började Kurt S. Adler, som tjänstgjort på upphandlingsavdelningen inom den amerikanska armén, exportera varor till länder som behövde produkter efter kriget. Världsekonomin återhämtade sig och Adler började istället fokusera på import av juldekorationer från Europa till USA. De handgjorda änglarna från dåvarande Öst- och Västtyskland blev snabbt populära och sortimentet växte till allt från julkulor i munblåst tjeckiskt glas till italiensk julbelysning. Idag förknippas Kurt S. Adler ofta med de mustigt juldekorerade amerikanska hemmen.
-20%
Utvald-lux-turkos

Lux Angela Joy julkula

Elegant aquafärgad julgranskula med pärlor som vackert smyckar julgranen

Skapa en förtrollande atmosfär i hemmet och dekorera julgranen med exklusiva julgranskulor från Lux. En klassisk smyckning till ditt hem som skapar genuin julkänsla.

119 kr 149 kr
Nutcracker