Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Newport bedding

Sänglinne

Exklusiva sängkläder

Newport bedding

Sänglinne

Exklusiva sängkläder

BLISSFUL SLEEP

Påslakan med hotellkänsla

Att kliva in i ett sovrum ska vara en njutning i sig. Är rummet välinrett utstrålar det harmoni, hemtrevnad och bjuder in till vila, precis som på ett riktigt lyxigt hotell. Med Newports utbud av bäddtextil skapar du enkelt atmosfären du eftersträvar. Med olika mönster och färger är det lätt att matcha väggfärg, gardiner och annat som sätter stilen i just ditt sovrum.

HEAVENLY BEDROOM

Lyxiga nätter i bomull

Newports eleganta sängkläder är storsäljare som går i smakfulla kulörer och andas en tidlös, klassisk känsla. De finns som enfärgade eller med ränder och rutor. Våra bäddset passar alla hem och inredningsstilar, de håller i längden och blir snabbt till personliga favoriter. Välj mellan traditionellt sydda sängkläder eller påslakan och örngott som knäpps med knappar.
Helbild-delad-soho
Wyoming
Bedding-dk-1
-50%
Benvit med klassiska ränder
Cap ferrat utvald

Cap Ferrat påslakanset

Stilrent bäddset från Newport.

Påslakanset i tidlös stil i benvitt med klassiska ränder i blått. Döpt efter den natursköna halvön Cap Ferrat i Medelhavet. Passar perfekt in i en marin inredning. Ger ditt sovrum en atmosfär av sval elegans. 

695 kr 1 390 kr
Helbild-delad-windsor
-30%
Sobert ljusblått
Windsor utvald-2

Windsor påslakanset

Bädda sovrummet med ljusblått.

Bäddset med örngott och påslakan med ljusblå botten och smala vita ränder. Windsor påslakanset knäpps med fina gummiknappar och har en dekorativ vit piping på både örngott och påslakan. 

973 kr 1 390 kr

-50%
Kundfavorit
Bedding-southampton

Southampton Stripe påslakanset

En storsäljare från Newport.

Southampton stripe påslakanset är en av Newports absoluta storsäljare i blått och vitt. Skapa hotellkänsla i din egen säng med Newports exklusiva sängkläder. Påslakanet är randigt på ena sidan och vitt med stjärnmönster på andra sidan.

695 kr 1 390 kr

Oxford
Krispigt off-white
Antibes

Antibes påslakanset

Bäddset med marinblå detaljer.

Ge sovrummet en touch av Franska rivieran med vårt påslakanset Antibes. Både påslakan och örngott i fräscht off-white och marinblått med tre ränder utmed kanterna. Örngottets vita vinge som löper längs med sidorna är en iögonfallande detalj. 

1 390 kr
Bedding colorado-2
Lakan
BED CARING

Ge kärlek åt lakanen

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen. Kroppsvärmen och luftens fuktighet skapar en utmanande miljö som gör att vi behöver byta våra påslakan, örngott och lakan regelbundet. Vädra gärna dina täcken, kuddar och lakan emellanåt och tvätta dem i 60 grader. Tänk på att inte fylla hela tvättmaskinen. Lakanen behöver plats att röra sig för att bli ordentligt rena. Torktumla dem för en extra len och behaglig känsla.

BlaY

St. Barts påslakanset

Vackert och vilsamt bäddset från Newport.

St. Barts är ett randigt påslakanset som ger ditt sovrum en behaglig och vilsam känsla. Insvept i sängkläder av svalaste bomull kommer du att sova skönt och gott! Våra påslakanset är tillverkade i 100% öko-tex-certifierad bomull.

1 390 kr
Benat