Black Week 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
50% OFF

Sänglinne

Exklusiva textilier från Newport.

Discover

Sänglinne

50% OFF

BLISSFUL SLEEP

Sänglinne 50%

Att kliva in i ett sovrum ska vara en njutning i sig. Är rummet välinrett utstrålar det harmoni, hemtrevnad och bjuder in till vila. Med Newports utbud av bäddtextil skapar du enkelt atmosfären du eftersträvar. Med olika mönster och färger är det lätt att matcha väggfärg, gardiner, sänggavel och annat som sätter stilen i just ditt sovrum.
Bedding colorado-2
-50%
Ombonad ski-lodge känsla
Colorado  listsquare

Colorado Lodge påslakanset

Finns både som kingsize och 4-del.

Bäddset som gör sovrummet lika ombonat som en välinredd ski-lodge i Alperna. Påslakanet är rutigt i marinblått, grönt, rött och gult på ena sidan och enfärgat i en varm sandfärgad ton på andra sidan. Det sidknäppta örngottet och påslakanet med tjusiga och tåliga knappar ger Colorado lodge en extra lyxig känsla. Finns för både enkel- och dubbelsäng.

695 kr 1 390 kr
Stripe-mönster

Riverhead

Välj mellan blått, rött och grått.

HEAVENLY BEDROOM

Lyxiga nätter i bomull

Newports eleganta sängkläder är storsäljare som går i smakfulla kulörer och andas en tidlös, klassisk känsla. De finns som enfärgade eller med ränder och rutor. Våra bäddset passar alla hem och inredningsstilar, de håller i längden och blir snabbt till personliga favoriter. Välj mellan traditionellt sydda sängkläder eller påslakan och örngott som knäpps med knappar.
-50%
Pin stripe-mönster
Gra

Riverhead påslakanset grå

Tidlöst bäddset i grått från Newport.

Kritstrecksrandigt påslakanset i sobert grått och vitt. Med enfärgad piping, tjusiga och slitstarka knappar av gummi. Riverhead sängkläder finns både som dubbel- och enkelpåslakan, vilket gör det enkelt att hitta den storlek du behöver. Tillverkade i bomull som har god andningsförmåga och ger en mjuk känsla.

695 kr 1 390 kr
-50%
Slitstarka knappar
Riverhead utvald

Riverhead påslakanset blå

Elegant bäddset i pin stripe-mönster.

Riverhead påslakanset i rött och vitt ger ditt sovrum en snygg och uppiggande färgklick. Bäddset i elegant pin stripe-mönster med gummiknappar, utformade för att tåla tvätt, men även mangling. Tillverkat av mjukaste bomull som ger den bästa sortens sovkomfort. Välj mellan påslakan till ett enkelt eller dubbelt täcke.

695 kr 1 390 kr
-50%
Kritstrecksmönster
Riverhead

Riverhead påslakanset röd

Klassiskt och elegant bäddset från Newport.

Påslakan och örngott med klassisk rand i blått och vitt, som ger en sofistikerad marin känsla. Kritstrecksmönstret och den dekorativa knäppningen med gummiknappar ger ett tidlöst bäddset, men med utstickande design. Riverhead påslakanset finns som både singel- och dubbelpåslakan.

695 kr 1 390 kr
Newports absoluta storsäljare

Southampton

Southampton stripe i marint tema.

-50%
Storsäljare
Bedding-southampton

Southampton Stripe påslakanset

En storsäljare från Newport. Välj mellan 3- eller 4-del.

Southampton stripe påslakanset är en av Newports absoluta storsäljare i blått och vitt. Skapa hotellkänsla i din egen säng med Newports exklusiva sängkläder. Southampton stripe påslakanset går i marint tema och är tillverkat av 100 % öko-tex-bomull. Påslakanet är randigt på ena sidan och vitt med stjärnmönster på andra sidan. Välj mellan singel- eller king size påslakan.

695 kr 1 390 kr
Bedding-dk-1
-50%
Benvit med klassiska ränder
Cap ferrat utvald

Cap Ferrat påslakanset

Stilrent bäddset från Newport.

Påslakanset i tidlös stil i benvitt med klassiska ränder i blått. Döpt efter den natursköna halvön Cap Ferrat i Medelhavet. Passar perfekt in i en marin inredning. Cap Ferrat sängkläder är tillverkade av 100 % öko-tex-certifierad bomull och finns för både enkel- och dubbelsäng.

695 kr 1 390 kr
Oxford
-50%
Finns i olika färgkombinationer
Oxford utvald

Oxford påslakanset

Exklusivt påslakanset i 3- eller 4-del.

Sätt guldkant på sovrummet med vårt bäddset Oxford i grått och vitt av skönaste bomull. Stilren design med vacker örngottsvinge och en grå rand som återkommer på både örngott och påslakan. Oxford påslakan finns till både enkel- och dubbeltäcke.

695 kr 1 390 kr
Windsor
-20%
Sober ljusblå
Windsor utvald-2

Windsor påslakanset

Bädda sovrummet med ljusblått för sommarkänsla.

Bäddset med örngott och påslakan med ljusblå botten och smala vita ränder. Ger ditt sovrum en atmosfär av sval elegans. Windsor påslakanset knäpps med fina gummiknappar och har en dekorativ vit piping på både örngott och påslakan. Välj mellan påslakan till enkel eller king size-täcke.

1 112 kr 1 390 kr
Wyoming
-20%
Härligt rutigt mönster
Wyoming-2

Wyoming påslakanset

Ombonat bäddset i 3- eller 4-del.

Med de typiskt amerikanska rutorna för vårt bäddset Wyoming tankarna till Klippiga bergen och präriernas öppna vidder. Både påslakan och örngott är av samma exklusiva kvalitet och går i rutiga mönster i offwhite och marinblått. Välj mellan singel- eller dubbelpåslakan.

1 112 kr 1 390 kr
100% öko-tex-certifierad bomull

St. Barts &
Cap Bénat

Bäddset i klassiska färger.

BED CARING

Ge kärlek åt lakanen

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen. Kroppsvärmen och luftens fuktighet skapar en utmanande miljö som gör att vi behöver byta våra påslakan, örngott och lakan regelbundet. Vädra gärna dina täcken, kuddar och lakan emellanåt och tvätta dem i 60 grader. Tänk på att inte fylla hela tvättmaskinen. Lakanen behöver plats att röra sig för att bli ordentligt rena. Torktumla dem för en extra len och behaglig känsla.
BlaY

St. Barts påslakanset

Vackert och vilsamt bäddset från Newport.

St. Barts är ett randigt påslakanset som ger ditt sovrum en behaglig och vilsam känsla. Insvept i sängkläder av svalaste bomull kommer du att sova skönt och gott! Våra påslakanset är tillverkade i 100% öko-tex-certifierad bomull och finns för både enkel- och dubbelsäng.

1 390 kr
Utavld cap benat-2

Cap Bénat påslakanset

Välj mellan 3- eller 4-del.

Cap Bénat är ett randigt påslakanset som ger ditt sovrum en behaglig och vilsam känsla. Insvept i sängkläder av svalaste bomull kommer du att sova skönt och gott! Våra påslakanset är tillverkade i 100% öko-tex-certifierad bomull och finns för både enkel- och dubbelsäng.

1 390 kr
Bel
-50%
230 TC
Utvald-bel

Belgravia påskalanset

Tillverkad av 100% egyptisk bomullspercale.

Belgravia påslakanset i vitt och blått andas krispig sval elegans och är med sin höga kvalitet en fröjd att sova i. Detta är ett av våra allra finaste bäddlinnen, tillverkat av 100% egyptisk bomullspercale med 230 TC. Tack vare en non-iron finish håller de sig släta och skrynkelfria. Percale omnämns ofta som ”hotellkvalitet” eftersom de flesta exklusiva hotell använder sig av bäddlinne i denna kvalitet. 

695 kr 1 390 kr
Antibes
-20%
Krispigt off-white
Antibes utvald

Antibes påslakanset

2 påslakan & 2 örngott

Ge sovrummet en touch av Franska rivieran med vårt påslakanset Antibes. Både påslakan och örngott i fräscht vitt och marinblått med tre ränder utmed kanterna. Örngottets vita vinge som löper längs med sidorna är en iögonfallande detalj. 

1 112 kr 1 390 kr
PILLOW CASE

Örngott

Köp till extra örngott till våra populära påslakanset. Örngotten säljs i 2-pack.