OUTLET 20-70% Kampanjer
Newport bedding

Sänglinne

Exklusiva sängkläder

Newport bedding

Sänglinne

Exklusiva sängkläder

BLISSFUL SLEEP

Påslakan med hotellkänsla

Att kliva in i ett sovrum ska vara en njutning i sig. Är rummet välinrett utstrålar det harmoni, hemtrevnad och bjuder in till vila, precis som på ett riktigt lyxigt hotell. Med Newports utbud av bäddtextil skapar du enkelt atmosfären du eftersträvar. Med olika mönster och färger är det lätt att matcha väggfärg, gardiner och annat som sätter stilen i just ditt sovrum.

Utvald-amalfi
HIGH QUALITY FABRIC

Amalfi påslakanset

Av mjuk oeko-tex-certifierad bomull.

Amalfi påslakanset i ett underbart blått och vitt mönster som för tankarna till den vackra Amalfikusten söder om den italienska staden Neapel.

1 390 kr%

HEAVENLY BEDROOM

Lyxiga nätter i bomull

Newports eleganta sängkläder är storsäljare som går i smakfulla kulörer och andas en tidlös, klassisk känsla. De finns som enfärgade eller med ränder och rutor. Våra bäddset passar alla hem och inredningsstilar, de håller i längden och blir snabbt till personliga favoriter. Välj mellan traditionellt sydda sängkläder eller påslakan och örngott som knäpps med knappar.
Cap-ferrat-bedding-helbildMob-html-capferrat
-50%
Benvit med klassiska ränder
Cap ferrat utvald

Cap Ferrat påslakanset

Stilrent bäddset från Newport.

Påslakanset i tidlös stil i benvitt med klassiska ränder i blått. Döpt efter den natursköna halvön Cap Ferrat i Medelhavet. Passar perfekt in i en marin inredning. Ger ditt sovrum en atmosfär av sval elegans. 

695 kr 1 390 kr
Helbild-delad-sohoSoho-bedding-mob-50%
Riverhead-gra-utv

Riverhead påslakanset grå/vit

Med Riverhead påslakanset i grått och vitt skapar du en sober känsla i ditt sovrum

Kritstrecksrandigt påslakanset med enfärgad piping och tjusiga knappar av slitstarkt gummi. Tillverkat av OEKO-TEX-bomull, som har god andningsförmåga och ger en mjuk känsla.

695 kr 1 390 kr
Southampton-helbild-bedding
-50%
Kundfavorit
Bedding-southampton

Southampton Stripe påslakanset

En storsäljare från Newport.

Southampton stripe påslakanset är en av Newports absoluta storsäljare i blått och vitt. Skapa hotellkänsla i din egen säng med Newports exklusiva sängkläder. Påslakanet är randigt på ena sidan och vitt med stjärnmönster på andra sidan.

695 kr 1 390 krOxford-helbild-deladMob-html-oxford
Helbild-bedding-windsorHelbild-mobil-bedding-windsor
Mayfair-bedding-helbildMayfair-bedding-helbild-mob
BED CARING

Ge kärlek åt lakanen

Vi tillbringar mer än en tredjedel av våra liv i sängen. Kroppsvärmen och luftens fuktighet skapar en utmanande miljö som gör att vi behöver byta våra påslakan, örngott och lakan regelbundet. Vädra gärna dina täcken, kuddar och lakan emellanåt och tvätta dem i 60 grader. Tänk på att inte fylla hela tvättmaskinen. Lakanen behöver plats att röra sig för att bli ordentligt rena. Torktumla dem för en extra len och behaglig känsla.