LOVELY LOUNGE AREA

Stanna ute hela sommaren

När sommaren visar sig från sin bästa sida vill man helst vara ute hela dagarna. Inred på altanen så att du trivs lika bra som inomhus. Kombinera textilier, krukor och ljuslyktor tillsammans med grönskande konstväxter så har du snart en drömlik uteplats. Tillsammans med möbler i högkvalitativ konstrotting, teak och betong skapar du ett riktigt uteparadis.

ELEGANT TREES

Konstväxter till uteplatsen

Större konstväxter ger en levande, ombonad och tilltalande miljö. Våra konstväxter är av oerhört hög kvalité och har en frodig täthet mellan bladen vilket gör att de ser mycket naturtrogna ut. Passar utmärkt för både vardagsrummet och terrassen.

Banan konstväxt

Bananplanta med frodiga blad.
Bananplanta av finaste konstmaterial i kruka. Skapa en exotisk miljö på din uteplats med denna frodiga och härliga planta som för tankarna till djungeln.
3 199 kr

Amazon korg

Flätad korg i generös storlek.
Stilfull rund hög korg, med öppning upptill på 56 cm i diameter. Korgen, som passar utmärkt för altanen, finns även i en ljusare brun nyans.
3 549 kr

WONDERFUL MATERIALS

Mixat i loungehörnan

Låt inte utemiljön begränsa dig. Inred ute som inne och mjuka upp med kuddar, matta och plädar. När möbler får sällskap av sköna textilier skapas en ombonad och mysig känsla som bjuder in till sena kvällar och långa morgnar.

Sienna kuddfodral offwhite

Sienna är ett stilrent kuddfodral med dekorativa stickade detaljer. Ger karaktär åt soffan!
599 kr

Mancini ljuslykta svart S

Modern ljuslykta som skapar fin kontrast.
Den vackra lyktan Mancini är en gedigen och stilfull glaslykta som är lämpad för utomhusbruk. Fyll Mancini med blockljus och skapa en ombonad och varm känsla på uteplatsen.
1 895 kr

FLORAL FLOWER POT

Värmande rotting

I vårt sortiment hittar du rottingkorgar i olika varianter, former och färger. Rottingkorgar bidrar till en ombonad och varm känsla av natur, vilket gör den så populär. En korg är ett perfekt val om du vill gömma krukan på din växt eller om du är i behov av extra förvaring.

Amazon korg natur hög

Elegant korg i långsmal modell.
Vackert flätad i naturrotting som har fina skiftningar i nyansen. Kombinera korgen med en växt och placera på bordet eller golvet för att skapa en inbjudande känsla.
959 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false