Populära sökningar

  Newport Collection
  Uteplatsen
  NEWPORT

  OUTDOOR LIVING

  UTEMÖBLER 20-35%

  LOVELY LOUNGE AREA

  Stanna ute hela sommaren

  När sommaren visar sig från sin bästa sida vill man helst vara ute hela dagarna. Inred på altanen så att du trivs lika bra som inomhus. Kombinera textilier, krukor och ljuslyktor tillsammans med grönskande konstväxter så har du snart en drömlik uteplats. Tillsammans med möbler i högkvalitativ konstrotting, teak och betong skapar du ett riktigt uteparadis.

  ELEGANT TREES

  Konstväxter till uterummet

  Större konstväxter ger en levande, ombonad och tilltalande miljö. Våra konstväxter är av oerhört hög kvalité och har en frodig täthet mellan bladen vilket gör att de ser mycket naturtrogna ut. Passar utmärkt för både vardagsrummet och uterummet.

  Uteplatsen

  FOREVER FLORAL

  Bevara växtens skönhet

  Själva skötseln av konstväxter är enkel och kräver varken kunskap eller gröna fingrar. För att bevara konstväxtens lyster och skönhet, använd en dammvippa, torka av med fuktig trasa eller ge den en lätt spraydusch emellanåt för att hålla den fin. Konstväxterna bör inte placeras i direkt solljus då de saknar extra UV-skydd.

  Uteplatsen

  WONDERFUL MATERIALS

  Mixat i loungehörnan

  Låt inte utemiljön begränsa dig. Inred ute som inne och mjuka upp med kuddar, matta och plädar. När möbler får sällskap av sköna textilier skapas en ombonad och mysig känsla som bjuder in till sena kvällar och långa morgnar.

  Uteplatsen
  Uteplatsen
  Uteplatsen
  Uteplatsen

  TOUCH OF NATURE

  Värmande rotting

  I vårt sortiment hittar du rottingkorgar i olika varianter, former och färger. Rottingkorgar bidrar till en ombonad och varm känsla av natur, vilket gör den så populär. En korg är ett perfekt val om du vill gömma krukan på din växt eller om du är i behov av extra förvaring.

  Amazon korg natur

  Amazon korg natur

  Elegant korg i långsmal modell.
  Vackert flätad i naturrotting som har fina skiftningar i nyansen. Kombinera korgen med en växt och placera på bordet eller golvet för att skapa en inbjudande känsla.
  1 049 kr
  I lager för omgående leverans