Shoppa idag, betala i januari | Öppet köp till 15/1
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP
Sök
datum2018.09.27

Ny flaggskeppsbutik i Norrköping Linden

New-flagship-store

Newport i Linden köpcentrum slår upp portarna på fredag den 28 september! Newport investerar i nya och större lokaler och öppnar en ny flaggskeppsbutik på 350 kvadratmeter i Norrköping city för att kunna leverera en unik upplevelse utöver det vanliga. Kunderna möts av miljöer som talar till alla sinnen med en palett av doft, musik och inredningsinspiration utöver det ordinära.

Läs mer
New-flagship-store
datum2018.09.11

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Gränden Linköping

Personal-ads

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en tjänst som omfattar ca 50%. Som anställd erbjuds du en unik möjlighet att vara med och utveckla en av butikerna i vår kedja. Du bör ha minst två års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad. Det är en fördel men ej ett krav att du har arbetat med inredning/möbler eller inredningsuppdrag tidigare.

Läs mer
datum2018.06.11

Newport söker kundservicemedarbetare

Personal-ads

Har du mer än ett års erfarenhet av arbete med kundservice och support via telefon och e-mail? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med start 1/9. Arbetsplatsen är på huvudkontoret i Norrköping.

Läs mer
datum2018.04.03

Newport söker assisterande butikschef till bromma blocks

Personal bromma

Vi söker nu en assisterande butikschef till vår butik i Bromma Blocks i Stockholm. Butiken ingår i i vår butikskedja av totalt sju butiker. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med att driva och utveckla vår butik.

Läs mer
datum2018.02.06

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår butik i Bromma Blocks i Stockholm

Personal

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår butik i Bromma Blocks i Stockholm. Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Det är en fördel men ej ett krav att du har arbetat med inredning/möbler eller inredningsuppdrag tidigare.

Läs mer
datum2017.10.11

Newport söker en ekonomiassistent

Personal-ads

Vill du hjälpa till med redovisningen i ett entreprenörsdrivet bolag där utveckling ligger i fokus? Vill du bidra till affärsutveckling med hjälp av din ekonomiska kunskap? Nu söker Newport en kvalificerad redovisningsassistent till sitt huvudkontor i Norrköping

Läs mer
datum2017.10.11

Newport söker medarbetare till kundtjänst

Personal-ads

Har du mer än ett års erfarenhet av arbete med kundservice och support vial telefon och e-mail? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med att serva våra kunder på allra bästa sätt. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och är tidsbegränsad tom 31/3 med möjlighet till en tillsvidare anställning. Arbetsplatsen är på huvudkontoret i Norrköping.

Läs mer
datum2017.06.08

Newport söker administrativ assistent

Newport

Har du mer än två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med att administrativt assistera främst företagets ledning men även företagets medarbetare.

Läs mer
datum2016.10.28

Pressmeddelande: Newport presenterar ny kollektion av julbelysning i årets julshop på NK Stockholm

Press-julshop-nk

Fredagen den 28 oktober öppnar Newport upp portarna till sin traditionella julshop på NK i Stockholm. Nytt för i år är en storsatsning på belysning.

Läs mer
datum2016.09.12

Newport söker säljare till NK

Saljare-nk

Vi söker flera säljare till julshoppen i vår Flagship Store på NK i Stockholm. Tjänsterna är på 50-100% med tillträde i mitten av oktober och avslut i mitten av januari med möjlighet till fortsatt anställning.

Läs mer
Sida 1 av 9