Outlet   -   Stilblogg
Outlet   -   Stilblogg   -   Meny
Sök
datum2018.02.06

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår butik i Bromma Blocks i Stockholm

Personal

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår butik i Bromma Blocks i Stockholm. Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Det är en fördel men ej ett krav att du har arbetat med inredning/möbler eller inredningsuppdrag tidigare.

Läs mer
datum2017.10.17

Vi söker säljare till vår julshop på NK i Stockholm

Saljare-nk-julshop

Vi söker nu en säljare med omgående tillträde för att arbeta i vår julshop både vardagar och helger. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad. Du har ett affärstänk, produktkänsla och en utpräglad känsla för försäljning och kundvård. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Läs mer
datum2017.10.11

Newport söker en ekonomiassistent

Personal-ads

Vill du hjälpa till med redovisningen i ett entreprenörsdrivet bolag där utveckling ligger i fokus? Vill du bidra till affärsutveckling med hjälp av din ekonomiska kunskap? Nu söker Newport en kvalificerad redovisningsassistent till sitt huvudkontor i Norrköping

Läs mer
datum2017.10.11

Newport söker medarbetare till kundtjänst

Personal-ads

Har du mer än ett års erfarenhet av arbete med kundservice och support vial telefon och e-mail? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med att serva våra kunder på allra bästa sätt. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och är tidsbegränsad tom 31/3 med möjlighet till en tillsvidare anställning. Arbetsplatsen är på huvudkontoret i Norrköping.

Läs mer
datum2017.06.08

Newport söker administrativ assistent

Newport

Har du mer än två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med att administrativt assistera främst företagets ledning men även företagets medarbetare.

Läs mer
datum2016.10.28

Pressmeddelande: Newport presenterar ny kollektion av julbelysning i årets julshop på NK Stockholm

Press-julshop-nk

Fredagen den 28 oktober öppnar Newport upp portarna till sin traditionella julshop på NK i Stockholm. Nytt för i år är en storsatsning på belysning.

Läs mer
datum2016.09.12

Newport söker säljare till NK

Saljare-nk

Vi söker flera säljare till julshoppen i vår Flagship Store på NK i Stockholm. Tjänsterna är på 50-100% med tillträde i mitten av oktober och avslut i mitten av januari med möjlighet till fortsatt anställning.

Läs mer
datum2016.08.23

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Punkt i Västerås

Vasteras-saljare

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar helger och extratider. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad. Du har ett affärstänk, produktkänsla och en utpräglad känsla för försäljning och kundvård. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Läs mer
datum2016.08.08

Vi söker Backend / PHP-utvecklare för att utveckla våra affärssystem

Php-backend

Vi söker dig som är en riktigt duktig och driven PHP-utvecklare som kan vara med och utveckla våra affärssystem och e-handelsplattform. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Norrköping.

Läs mer
datum2016.03.31

Pressmeddelande: Newport expanderar och öppnar 200 kvm Artwood department på NK

Pressmeddelande-artwood

Newport meddelar idag att ett nytt koncept öppnas på NK i anslutning till den befintliga butiken. Newports Artwood department öppnar den 8:e april. Konceptet bygger på att i ännu större utsträckning bygga hela miljöer med möbler och inredning för inomhus- och utomhusbruk med enbart Artwoods produkter.Newports totala butiksyta på NK uppgår nu till 920 kvm.

Läs mer
Sida 1 av 9