Sommaroutlet   -   Stilblogg
önskelista
datum2017.06.08

Newport söker administrativ assistent

Newport

Har du mer än två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter? Är du kommunikativ, villig att lära, nyfiken och vill få chansen att arbeta i ett växande företag? Vi söker nu dig som vill arbeta heltid med att administrativt assistera främst företagets ledning men även företagets medarbetare.

Läs mer
datum2017.04.11

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Punkt i Västerås

Persnal-vasteras-liggande

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 40 %. Tjänsten är tillsvidare med möjlighet till fler timmar vid behov.

Läs mer
datum2016.10.28

Pressmeddelande: Newport presenterar ny kollektion av julbelysning i årets julshop på NK Stockholm

Press-julshop-nk

Fredagen den 28 oktober öppnar Newport upp portarna till sin traditionella julshop på NK i Stockholm. Nytt för i år är en storsatsning på belysning.

Läs mer
datum2016.09.12

Newport söker säljare till NK

Saljare-nk

Vi söker flera säljare till julshoppen i vår Flagship Store på NK i Stockholm. Tjänsterna är på 50-100% med tillträde i mitten av oktober och avslut i mitten av januari med möjlighet till fortsatt anställning.

Läs mer
datum2016.08.23

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Punkt i Västerås

Vasteras-saljare

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar helger och extratider. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad. Du har ett affärstänk, produktkänsla och en utpräglad känsla för försäljning och kundvård. Du är noggrann, lösningsorienterad och har en stark drivkraft och initiativförmåga. Du är en utåtriktad person som skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som medarbetare.

Läs mer
datum2016.08.08

Vi söker Backend / PHP-utvecklare för att utveckla våra affärssystem

Php-backend

Vi söker dig som är en riktigt duktig och driven PHP-utvecklare som kan vara med och utveckla våra affärssystem och e-handelsplattform. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Norrköping.

Läs mer
datum2016.03.31

Pressmeddelande: Newport expanderar och öppnar 200 kvm Artwood department på NK

Pressmeddelande-artwood

Newport meddelar idag att ett nytt koncept öppnas på NK i anslutning till den befintliga butiken. Newports Artwood department öppnar den 8:e april. Konceptet bygger på att i ännu större utsträckning bygga hela miljöer med möbler och inredning för inomhus- och utomhusbruk med enbart Artwoods produkter.Newports totala butiksyta på NK uppgår nu till 920 kvm.

Läs mer
datum2016.01.26

Newport söker säljare till NK

Säljare NK Newport

Vi söker en säljare på heltid och en extra vid behov till vår Flagship Store på NK i Stockholm. Vi söker dig med minst ett års dokumenterad erfarenhet av detaljhandeln. Sista ansökningsdag är 7 februari.

Läs mer
datum2016.01.22

Newport söker butikschef till vår butik på NK i Stockholm

Butikschef newport NK

Vi söker nu en Butikschef till vår butik på NK i Stockholm. Rekryteringsprocessen startar direkt, sista ansökningsdag är 8:e februari.

Läs mer
datum2016.01.11

Vi söker en säljare till vår lifestylebutik i Spiralen Norrköping

Spiralen-newport

Vi söker en säljare med omgående tillträde på en säljtjänst som omfattar ca 50 %. Du bör ha minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och vara genuint inredningsintresserad.

Läs mer
Sida 1 av 8