Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Bli Inspirerad

The World Of
Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Bli Inspirerad

The World
Of Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Inspiration

Mayfair Collection

Mayfair Collection är Newports mest exklusiva serie handdukar. Handdukarna i kollektionen har en gramvikt på hela 800 g/m2, vilket är långt över det som brukar kallas hög frottékvalitet.
09 Juni
Mors dag | Newport
Inspiration

Fira mors dag

En present vald med omsorg är ett fint sätt att visa sin uppskattning. Här hittar du vackra gåvor inför mors dag, som garanterat får mamma att känna sig älskad. Välkommen att botanisera bland eleganta smycken, ljuvliga doftprodukter, stilfulla inredningsdetaljer och mycket mer.
04 Maj
Examensgåvor | Newport
Inspiration

Uppskattade studentpresenter

Hitta den perfekta gåvan till den blivande studenten som uppskattar vackra ting! Vi har samlat utvalda examensgåvor perfekt för både honom och henne. Tidlösa designgåvor som garanterat kommer att uppskattas.
01 Maj
Garrett | Newport
Inspiration

Upptäck serien Garrett

Nu har våra populära tumblerglas och vår karaff i Garrett-kollektionen fått nytt, fint sällskap. Servera drycken, efterrätten - eller vad du önskar - på suveränt eleganta coasters av spegelglas med metallkant. Glasunderlägg som tillför ännu mer till ditt guldkantade Garrett moment.
30 April
Portofino Collection | Newport
Inspiration

Vacker servis i ljusblått

Med inspiration från den lilla byn Portofino, belägen i italienska regionen Ligurien på Riviera di Levante, har vi tagit fram en exklusiv kollektion keramik och underlägg. Portofino Collection är en serie med handgjord keramik och underlägg i blått och vitt med schablonmönster.
26 April
Blue & White | Newport
Inspiration

Duka bordet med Spode

Med en dukning med porslin i blått och vitt från Spode sätter du den klassiska, ombonade stämningen som får alla att trivas. Nyanser som för tankarna till ljusa, varma dagar och sköna stunder. Middag, afternoon tea, frukost - det är runt det dukade bordet som vi kommer närmare varandra.
18 Mars
Flower Outlet | Newport
Inspiration

Newport Flower Outlet

I vår Flower Outlet hittar du konstväxter av allra högsta kvalitet till nedsatt pris. Här erbjuder vi oskadade fina exemplar från fotograferingar, kundreturer eller överskott från lager, butiker eller leverantörer. Håll utkik! Sortimentet förändras ständigt.
15 Mars
Unika urnor | Newport
Inspiration

Handgjorda urnor

Upptäck vår värld av handgjorda urnor, vaser och krukor, tillverkade enligt hantverkskonster som har förvaltats genom generationer. Vackra former, färger och tradition möts i en samling mästerverk unik av sitt slag!
10 Mars
Utemöbler - Konstrotting | Newport
Inspiration

Väderbeständig konstrotting

Konstrotting ger din utemiljö en naturnära och ombonad känsla. Konstrottingen är ett tåligt och väderbeständigt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. En långsiktig investering!
26 Februari
Eichholtz utemöbler | Newport
Inspiration

Högklassiga utemöbler

Nu kan vi stolt presentera en utomhusserie från det exklusiva holländska varumärket Eichholtz. Lyxiga och högklassiga utemöbler i svart och vit underhållsfri aluminium med vita eller blå dynor.
23 Februari
Utemöbler - Betong | Newport
Inspiration

Klimatsmarta betongmöbler

Betongmöbler är inte bara snyggt utan även ett klimatsmart alternativ eftersom de är helt återvinningsbara. Betongborden från Artwood är perfekta om du vill sätta den robusta härliga känslan, men mjuka gärna upp genom att kombinera med möbler av konstrotting eller trä.
23 Februari
Sida 1 av 6