Winter Sale 20-60% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Bli Inspirerad

The World Of
Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Bli Inspirerad

The World
Of Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Rotting | Newport
Inspiration

Duka med rottingdetaljer

Bjud in till härliga middagar med vackra rotting detaljer. Med de rätta detaljerna till dukningen skapar du den perfekta inramningen för en kväll att minnas.
13 Januari
Karlskrona Lampfabrik | Newport
Inspiration

Skickligt tillverkade fotogenlampor

Från plåt till armatur tillverkas delarna av duktiga hantverkare med samma teknik som för över 300 år sedan. Fotogenlamporna tillverkas i Karlskrona för att upprätthålla hantverkskunnandet och traditionen i Sverige. Upptäck vårt gedigna sortiment av klassiska fotogenlampor.
05 Januari
Molton Brown | Newport
Inspiration

Uppfriskande dofter från Molton Brown

Upptäck en serie av lyxiga tvålar, krämer och doftspridare från Molton Brown. Det brittiska varumärket har med inspiration från Londons pulserande stad, skapat en unik serie av uppfriskande och fräscha dofter med ingredienser från hela världen.
11 December, 2020
Belgravia & Mayfair | Newport
Inspiration

Lyxigt bäddlinne i hög kvalitet

Vem njuter inte av att krypa ner i en säng som är nybäddad med lyxigt bäddlinne? Belgravia & Mayfair andas krispig sval elegans, och är med sin mycket höga kvalitet en fröjd att sova i, tillverkat av 100% egyptisk bomullspercale med 230 TC.
09 December, 2020
Alaska Vaxljus | Newport
Inspiration

Fina blockljus i olika storlekar

Blockljus i olika storlekar ger den rätta känslan i hemmet. Newports kollektion Alaska består av vaxljus som går på batteri. Ljusen finns i en mängd olika format, vilket ger dig frihet att skapa ett stilfullt ljussken överallt.
02 December, 2020
Los Angeles | Newport
Inspiration

Stilfulla premiumsoffor

Stilfulla soffor i färgerna sand, indigo och off-white, som är tillverkade för att hålla i flera generationer från Newport Premium Furniture. Tidlösa klassiska möbler där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
23 November, 2020
Vintage Decor Collection | Newport
Inspiration

Upptäck unika inredningsdetaljer

Fond memories, present day pursuits, family connections, or simply an affinity with meaningful design. What stories should your interior be telling?
20 November, 2020
Jonathan Adler | Newport
Inspiration

Amerikansk glamour i vardagen

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan.
16 November, 2020
Voluspa | Newport
Inspiration

Omtyckta dofter

Voluspa är ett omtyckt varumärke med ett brett sortiment av doftljus och doftpinnar i fylliga unika dofter, i fint designade förpackningar. Dofterna som presenteras i en sofistikerad design blir till en fin inredningsdetalj i hemmet. Dofterna avslöjas allteftersom ljuset brinner.
11 November, 2020
Julklappstips | Newport Christmas Shop
Inspiration

Eleganta julklappstips

Ge bort något riktigt fint till någon du bryr dig. Vi ger dig en guide med exklusiva textiler, vackra inredningsdetaljer, eleganta kristallglas och mycket mer. Julklappar som är klippt och skurna för att ge bort till de du vill stämma bort i jul.
10 November, 2020
Designgåvor | Newport Christmas Shop
Inspiration

Tips på designgåvor

Inredningsdetaljer och designklassiker är alltid en uppskattad julklapp. De är tidlösa, gjorda av högkvalitativa material och designade för att hålla länge. Här finner du ett urval av både nyheter och bästsäljande favoriter i olika prisklasser från välkända varumärken.
09 November, 2020
Sida 1 av 6