Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Bli Inspirerad

The World Of
Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Bli Inspirerad

The World
Of Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Julshop
Inspiration

Newport Christmas Shop

Dekorationerna, julklapparna och pyntet. Hos Newport finns allt som skapar magisk advents- och julstämning. Välkommen att inspireras och upptäcka hur du gör högtiden till en vacker julsaga.
20 Oktober
Upptäck våra senaste nyheter | Newport
Inspiration

Upptäck våra senaste nyheter

Härliga nyheter har landat i vår webbshop, inredningsdetaljer, möbler och textilier som kommer bli höstens favoriter. Upptäck kuddar och plädar i jordnära färger, kvalitativa möbler från Premium furniture och lampor som kommer skapa den där perfekta mysfaktorn till mörka dagar och kvällar framöver. Här nedan har vi samlat våra favorit nyheter!
22 September
Ljusstakar | Newport
Inspiration

Stilfulla ljusstakar i solid mässing

Upptäck vår egna kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Montella i elegant polerad mässing. Ljusstakarna har en stilsäker design som låter sig kombineras i flertal och par. En perfekt dekor som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.
15 September
Premium Furniture | Nyheter
Inspiration

Nya premiummöbler

Låt oss presentera alla stilfulla och kvalitativa nyheter i vår möbelserie Newport Premium Furniture. Här hittar du de absolut nyaste modellerna av våra handgjorda möbler som vi tillverkar av väl utvald material i en tidlös och klassisk design.
10 September
Ruth & Joanna | Newport
Inspiration

Inspireras av skandinavisk elegans

Skandinavisk elegans när maximalistiska material möter minimalistisk design. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen.
01 September
Mayfair Collection - Newports mest exklusiva serie handdukar
Inspiration

Mayfair Collection

Mayfair Collection är Newports mest exklusiva serie handdukar. Handdukarna i kollektionen har en gramvikt på hela 800 g/m2, vilket är långt över det som brukar kallas hög frottékvalitet.
09 Juni
Travel Edition | Newport
Inspiration

Travel Edition böcker

Travel Edition är en exklusiv samling reseböcker som besöker världens mest spännande destinationer - samtidigt som de pryder sin plats. Estetiskt tilltalande utgåvor med underbara foton och berättelser som tar dig med på drömresan, utan att du ens behöver kliva på flyget.
21 Maj
Presenttips | Newport
Inspiration

Inflyttningsfest eller födelsedagsfirande?

Det finns många anledningar till att vilja ge bort något fint. Här har vi samlat mängder av tips för dig som letar efter den perfekta presenten.
14 Maj
Portofino Collection | Newport
Inspiration

Vacker servis i ljusblått

Med inspiration från den lilla byn Portofino, belägen i italienska regionen Ligurien på Riviera di Levante, har vi tagit fram en exklusiv kollektion keramik och underlägg. Portofino Collection är en serie med handgjord keramik och underlägg i blått och vitt med schablonmönster.
26 April
Blue & White | Newport
Inspiration

Duka bordet med Spode

Med en dukning med porslin i blått och vitt från Spode sätter du den klassiska, ombonade stämningen som får alla att trivas. Nyanser som för tankarna till ljusa, varma dagar och sköna stunder. Middag, afternoon tea, frukost - det är runt det dukade bordet som vi kommer närmare varandra.
18 Mars
Flower Outlet | Newport
Inspiration

Newport Flower Outlet

I vår Flower Outlet hittar du konstväxter av allra högsta kvalitet till nedsatt pris. Här erbjuder vi oskadade fina exemplar från fotograferingar, kundreturer eller överskott från lager, butiker eller leverantörer. Håll utkik! Sortimentet förändras ständigt.
15 Mars
Sida 1 av 6