Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Bli Inspirerad

The World Of
Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Bli Inspirerad

The World
Of Newport

Inspiration till hemmets alla ytor, personliga gåvor och fina detaljer till hemmet.

Blue & White | Newport
Inspiration

Duka bordet med Spode

Med en dukning med porslin i blått och vitt från Spode sätter du den klassiska, ombonade stämningen som får alla att trivas. Nyanser som för tankarna till ljusa, varma dagar och sköna stunder. Middag, afternoon tea, frukost - det är runt det dukade bordet som vi kommer närmare varandra.
18 Mars
Utemöbler - Bestsellers | Newport
Inspiration

Bästsäljande utemöbler

Vi på Newport brinner för hög kvalitet, komfort, exklusiva material och vacker design. I vårt unika sortiment av utemöbler hittar du allt detta och lite till. Här tipsar vi om våra bästsäljare som är storfavoriter bland alla våra kunder.
03 Mars
Utemöbler - Teak | Newport
Inspiration

Förstklassiga trämöbler

Utemöbler av trä ger en naturlig, rustik och rejäl känsla till din utemiljö. Trämöbler är vackra, trivsamma och hållbara. Artwoods utemöbler av trä är tillverkade av förstklassiga och noggrant utvalda material. Men alla trämöbler kräver lite kärlek. Med rätt skötsel håller de en livstid.
28 Februari
Utemöbler - Konstrotting | Newport
Inspiration

Väderbeständig konstrotting

Konstrotting ger din utemiljö en naturnära och ombonad känsla. Konstrottingen är ett tåligt och väderbeständigt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. En långsiktig investering!
26 Februari
Utemöbler - Betong | Newport
Inspiration

Klimatsmarta betongmöbler

Betongmöbler är inte bara snyggt utan även ett klimatsmart alternativ eftersom de är helt återvinningsbara. Betongborden från Artwood är perfekta om du vill sätta den robusta härliga känslan, men mjuka gärna upp genom att kombinera med möbler av konstrotting eller trä.
23 Februari
Skrufs Glasbruk | Newport
Inspiration

Skrufs Glasbruk

Det anrika glasbruket startade 1897 och har samarbetat med kända formgivare sedan 1950-talet. En av de mest framstående är glaskonstnären Carina Seth Andersson, som bland annat designat succévasen Pallo och ljuslyktan Tokyo, som nu även finns i en elegant mjölkvit nyans.
22 Februari
Påskdukning | Newport
Inspiration

Guldkant på påskbordet

De långa middagarna med välkomponerade menyer är något av det bästa med påsken. Duka påskbordet med elegans och gyllene förtecken. Porslin med guldfärgade kanter, skinande mässing och tenn tar påskmiddagarna till en ny, extra elegant nivå.
15 Februari
Påskblommor | Newport
Inspiration

Vackra vårbuketter

Våren och påsken är tiden på året då naturen fullkomligt exploderar. Dekorera hemmet med konstväxter som påminner om vårens skönhet. Med våra exklusiva, förstklassiga och oerhört naturtrogna snittblommor kan du skapa påskbuketten alla drömmer om.
12 Februari
Påskgåvor | Newport
Inspiration

Glädjande påskgåvor

Påsken är gåvornas tid, precis som många andra högtider. Ta med en fin gå bort-present när det är dags för påskmiddag. Eller ge något vackert till någon du tycker om istället för, eller som komplement, till godisägget. Botanisera bland våra noggrant utvalda inredningsdetaljer.
05 Februari
Vardagsrum  | Newport
Inspiration

Inspiration för ditt vardagsrum

Vardagsrummet är en av de mest sociala platserna i hemmet. Det förtjänar en stor dos kärlek och självklart elegant inredning som skapar den där speciella, inbjudande känslan. Hos oss på Newport finns allt du behöver för att skapa ett fantastiskt vardagsrum.
04 Februari
Ljusstakar | Newport
Inspiration

Stilfulla ljusstakar i solid mässing

Upptäck vår egna kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Montella i elegant polerad mässing. Ljusstakarna har en stilsäker design som låter sig kombineras i flertal och par. En perfekt dekor som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.
03 Februari
Sida 1 av 6