DISCOVER

CLASSIC COLLECTION


STILSÄKERT OCH HÅLLBART

Classic Collection

Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös och hållbar design. Här kan du hitta eleganta kuddar, unika mattor och sköna plädar med certifieringar som öko-tex och Care & Fair.

Field matta natural beige

Handvävd matta i mjukaste ull.
Mattan har ett högt och lågt mönster som skapar djup och struktur, designen är inspirerad av havet och strändernas formationer. Mattans lugg och härliga materialval gör mattan mycket härlig att gå på.
5 995 kr

Topaz matta cream/beige

Handtuftad matta med mönster i mjuka former och neutrala toner.
Mattans partier har olika textur och glans som skapar en tilltalande kontrast. Topaz är tillverkad i ull och och har en mjuk och skön yta, perfekt att placera vid säng eller soffa.
6 495 kr

CONSCIOUS CHOICE

Genuint hantverk

Classic Collection ger dig som konsument möjligheten att göra ett medvetet val med hänsyn till både miljö och etik. Detta eftersom de i möjliga mån väljer hållbara material och processer i sin tillverkning. Inspirationen till produkternas uttrycksfulla design hämtas från genuina hantverk och historiska epoker.

Casablanca kudde vit

Underbar kudde tillverkad i finaste nyzeeländsk ull.
Kudden har ett vackert mönster som skapas av dess lugg i olika längd. Designen är inspirerad av marockanska mattor och har här en ljus, vit nyans.
1 449 kr

Dotty kuddfodral tea

Kuddfodralet Dotty från Classic Collection är tillverkad i 100% linne.
Kuddens prickiga mönster skapar lekfullhet och liv till din inredning. Matcha gärna Dotty tillsammans med ett enfärgat kuddfodral.
799 kr