EXPLORE EICHHOLTZ

PREMIUM OUTDOOR

by Newport

EXCELLENT FOR YOU

Unika utemöbler 20%

Vi är enormt stolta över att kunna presentera vår utomhusserie från holländska Eichholtz. Här erbjuder vi sofistikerad design och funktionalitet i en perfekt sammansmältning. Ett förstklassigt sortiment som gör det möjligt att inreda riktigt unikt och lyxigt ute.

Att spendera sommaren hemma ger dig tillfälle att inreda en exklusiv utomhusoas, som du helst aldrig vill resa ifrån. Med ett högkvalitativt utemöblemang i internationell stil spelar det ingen roll om du njuter på Franska rivieran eller på din egen terrass.

UNRIVALED DESIGN

Säsongens nyheter

Med en inramning av kraftigt svart, varmt sandfärgat och mjukt greige tar Eichholtz nyheter för sig på ett otroligt elegant sätt. Med raka linjer och elegant utformning ger möbeldesignen 2022 en modern känsla till din utemiljö.

Vistamar soffbord

Lågt bord med unik karaktär.
Soffbordet Vistamar, med sin sofistikerade och stilsäkra design, ger det extra till din uteplats, terrass eller trädgård. Bordet har en stomme av aluminium som varken rostar eller kräver stort underhåll.
25 995 kr

Cap-Antibes fåtölj

Luta dig tillbaka och koppla av i fåtöljen Cap-Antibes.
Fåtöljen med sin sofistikerade formgivning passar fint in på din uteplats, terass eller trädgård. Dynorna är mjukt stoppade vilket bidrar till en hög komfort och skön sittupplevelse.
29 695 kr

NUMBER ONE FABRIC

Högkvalitativ textil

Utemöblemanget från Eichholtz är genomtänkt in i minsta detalj. Dynorna har en klädsel av 100% sunbrella-akryl. Tyget är uv-ljusresistent, vilket skyddar mot solblekning. Det är även mögelresistent och vattenavvisande. För att ge dynorna maximal livslängd rekommenderar vi att du skyddar dem från fukt med ett överdrag när de inte används.

Cap-ferrat fåtölj sand

Komfortabel och designsäker fåtölj.
Cap-ferrat fåtölj är lika skön som elegant. Dynorna har en generös tjocklek och är välstoppade vilket ger en förstklassigt hög komfort.
20 995 kr

LATEST ARRIVAL

Nya varma nyanser

Kulörer som ger en naturligt värmande känsla passar fint in i en exklusiv utemiljö. Utenyheterna från Eichholtz går i sand och greige som gifter sig vackert med den ljusa nyansen på dynorna. Sofistikerat, lyxigt och hållbart, som alltid hos Newport och Eichholtz.

Ocean club fåtölj vit

Elegant tillskott till din utemiljö.
Luta dig tillbaka i den mäktiga fåtöljen Ocean Club. Fåtöljen bjuder på en sittupplevelse utöver det vanliga och ett uttryck som gör din uteplats till en elegant dröm. Bekväm blå sitt- och ryggdyna medföljer.
30 395 kr

Bell Rive soffbord

Ett elegant vitt soffbord.
Exklusivt soffbord av högkvalitativ aluminium som gör det lättskött. Det utskurna mönstret på bordsytan och hyllplanet undertill ger bordet karaktär.
38 295 kr

Ocean Club planteringslåda

Planteringslåda i generös storlek.
Ge din trädgård, uteplats eller varför inte balkong en mäktig känsla med en riktigt stor och väldesignad planteringslåda fylld av dina favoritväxter.
28 695 kr

Bell Rive matbord

Riktigt exklusivt runt matbord.
Elegant och stilfullt runt matbord i svart aluminium som gör utomhuslivet härligt lyxigt. Utemöbel i tålig aluminium som varken rostar eller kräver större underhåll.
45 695 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false