DISCOVER

JONATHAN ADLER


JONATHAN ADLER

Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys år 1993. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar.

JONATHAN ADLER

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan.

Gala Round vas

Unik vas med läppar.
En uttrycksfull vas av Jonathan Adler med en samling av munnar. Tillverkad av högbränt matt porslin för att ge en känsla av drömmar. Inspirerad av Gala, fru och musa till Salvador Dali.
3 116 kr3 895 kr

Dora Maar serveringsskål

Vacker och användbar skål från Jonathan Adler.
En vacker surrealistisk skål från Jonathan Adler. Servera allt från dipp till desserter. Dora Maar serveringsskål passar till varje tillfälle! Inspirerad av Dora Maar, den franska fotografen, poeten och målaren.
849 kr

Op Art Square fat

Levereras i en fin presentask.
Modern och klurig. Op Art fat från Jonathan Adler ger dig en grafisk tyngd till din inredning. Tillverkad av högkvalitativt porslin med solida detaljer i 16 karat guld. Om du är ute efter en present att ge bort är detta fat perfekt.
849 kr

Muse Blanc doftljus

Unikt doftljus med ansiktsmotiv.
Doftljus från Jonathan Adler i med en frisk doft av nyklippta blomblad. Doftljuset är tillverkat av en blandning av soja och paraffin, som gör att ljuset får en klarare låga och starkare doft.
1 499 kr

Georgia bordslampa

Uttrycksfull och dekorativ bordslampa i solid mässing och porslin.
Georgia är en elegant bordslampa från Jonathan Adler som i sig, är en uttrycksfull skulptur. Stommen består av solid mässing och porslin. Den stilrena vita lampskärmen inkluderar vid köpet.
11 360 kr14 200 kr

Ether fåtölj vit

Elegant och minimalistisk fåtölj i äkta fårskinn.
Den eleganta fåtöljen Ether har en minimalistisk kapsel-inspirerad siluett samtidigt som den har en otrolig komfort. Fåtöljen passar perfekt i den fina salongen likväl som i vardagsrummet och passar fint att ha både i grupp eller som en ensam fåtölj.
58 195 kr

Zebra badrumsmatta grå/vit

Rolig detalj som passar fint i badrummet.
Zebra badrumsmatta från Jonathan Adler är en vändbar matta som finns i två olika färger. Gör sig fin i badrummet som en rolig detalj men passar även i barnrummet. Denna mysiga matta är tillverkad av 100% bomull.
2 199 kr

Mongolian bänk vit

Elegant bänk i vit konstpäls och ben av mässing.
Den vita pälsen tillsammans med ben i glänsande mässing skapar en glamorös och modern känsla. Placera bänken vid fotänden på en säng, mitt emot en soffa, fåtölj eller mot en vägg för att få till den perfekta sittplatsen.
41 395 kr

Jacques konsolbord mässing

Perfekt avlastningsbord till hallen eller vardagsrummet.
Jacques konsolbord är ett bord i mässing och akryl med en glashylla. Elegant klar akryl, varma mässingsdetaljer och en enkel design fungerar i de flesta interiörer, från minimalistisk till maximalistisk.
39 595 kr