undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  Kökstextilier från Newport
  Kökstextilier från Newport
  FRENCH INSPIRED

  KÖKSTEXTIL

  by Newport

  NEW IN

  Klassiskt i köket

  Upptäck en serie kökstextilier från Newport som för tankarna till det franska köket och den fantastiska matkultur som landet huserar. Förkläden, handdukar, grytlappar och grytvantar med klassiska mönster och färgställningar som ger ditt kök en elegant, rustik känsla. Kökstextilier i högkvalitativ bomull av kraftig och hållbar kvalitet som klarar allt från höga temperaturer till att tvättas om och om igen.

  COUNTRYSIDE INSPIRATION

  Provence – en klassisk känsla

  Produkterna i Provence-serien går i de grå, blå och vita nyanser som vi förknippar med klassisk tidlöshet. Den dekorativa, breda randen ramas in av tunnare ränder med en elegant Newport-logo – mönster och detaljer som gör att textilierna ger ett stilfullt intryck om du exempelvis hänger dem över ugnshandtaget eller diskbänkskanten.

  Provence kökshandduk

  För tankarna till det franska köket.
  Kökshandduk i finaste bomullskvalitet som ger ditt kök en inbjudande, rustik känsla. Provence kökshandduk har en blå dekorativ, bred rand med Newport-logo.
  99 kr199 kr

  Provence grillhandske

  Extra lång grillhandske.
  Här är grillhandsken som är lika dekorativ som praktisk. Kraftig och skyddande samtidigt som den är mjuk och följsam.
  149 kr299 kr
  Provence kökshandduk blå/vit

  Provence kökshandduk

  Klassisk framtoning i blått och vitt.
  På blå botten med vita ränder ger Provence kökshandduk en klassisk framtoning till ditt kök. Tillverkad av kraftig och hållbar bomull.
  199 kr

  FRENCH CONNECTIONS

  Fransk inspiration

  Mat, skratt och gemenskap. Köket är husets hjärta där vi samlas för allt från matlagning till umgänge. Vår serie kökstextilier hyllar det franska köket och inställningen att mat är så mycket mer än något vi bara äter. En kollektion som fångar känslan av att kliva in i ett väldesignat kök där det doftar av lavendel, vitlök, örter och salt medelhav.

  TIMELESS STRIPES

  Avignon – tidlösa ränder

  Produkterna i Avignon-serien kännetecknas av sitt smalrandiga pinstripe-mönster i klassiskt blått och vitt. Randigt brukar beskrivas som ett av världens äldsta mönster, som använts lika länge som tyg funnits. En älskad design som för tankarna till elegans och stilfullhet. Med textilier i smalrandigt skapar du en exklusiv och samtidigt ombonad känsla i köket.

  Avignon kökshandduk

  Avignon kökshandduk

  Handduk i tidlöst pinstripe-mönster.
  Avignon kökshandduk ger en stilfull känsla till ditt kök med sitt klassiska smalrandiga mönster och sin förstklassiga bomullskvalitet.
  199 kr

  Avignon grytlapp

  Hållbar grytlapp i elegant design.
  Grytlapp i Avignon-serien från Newport som hyllar det franska köket och den fantastiska matkultur som landet huserar.
  149 kr299 kr