undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  GET THE STYLE

  LONDON PENTHOUSE LIVING

  Newport Contemporary

  NEWPORT CONTEMPORARY

  Penthouse Living by Newport

  Välkommen till en våning med fantastisk utsikt ackompanjerad av modern och tidlös inredning. Inspireras av vardagsrummet som vi inrett i en sober, ombonad stil där symmetri, art deco-inspiration och en monokrom färgskala är ledorden. Följ med oss till denna exklusiva takvåning som inbjuder till umgänge med utsikt över London.

  GET THE STYLE

  Så skapar du Penthouse Living-stilen

  1. Ge rummet ett dämpat uttryck med textilier. Välj en matta som fyller större delen av golvytan och låt gardinerna flöda från tak till golv. 

  2. Välj en enfärgad soffgrupp i en sofistikerad nyans att utgå från och bygg på med övrig inredning i sobra nyanser. 

   3. Även om utsikten är "wow", våga utmana och komplettera den genom att till exempel placera två bordslampor i generös storlek framför.

  Monroe soffa off-white

  Monroe soffa off-white

  Elegant soffa i stilren design.
  Monroe soffa är en elegant säsongsnyhet i tidlös design. Monroe-serien passar perfekt in i Penthouse Living-stilen som genomsyras av ett modernt och sobert uttryck. Gedigen stomme av trä och sittdyna av pocketfjädrar.
  29 900 kr
  Monroe fåtölj off-white

  Monroe fåtölj off-white

  Klassisk fåtölj med rena linjer.
  Komplettera Monroe-soffan med fåtöljen i samma serie. En fåtölj med hög sittkomfort och omsorgsfullt utvalda materialval. Monroe-serien ingår i Newport Contemporary-kollektionerna som präglas av nutida och moderna inslag.
  14 900 kr
  Dupoint bordslampa

  Dupoint bordslampa

  Exklusiv bordslampa i generös storlek.
  Dupoint är en pampig bordslampa i klassiska design och högkvalitativa material. En statement-lampa som drar blickarna till sig. Lampfoten med reliefmönster ramas in av en svart nätt fot nertill.
  38 995 kr
  I lager för omgående leverans

  WE PROUDLY PRESENT

  Monroe Sofa Collection

  Upptäck vår stilfulla säsongsnyhet Monroe. En soffkollektion i ett stilrent sofistikerat utförande som består av 2,5-sitssoffa och fåtölj i tre nyanser. Med sin tidlösa design ger Monroe en internationell känsla till olika miljöer. Den rundade ryggen ger en soffgrupp som kan placeras mitt i rummet. Med sin nätta, men ändå iögonfallande framtoning ger Monroe ett imponerande intryck även till mindre ytor.