Populära sökningar

  Newport Collection
  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor
  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor
  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor
  PREMIUM SOFA COLLECTION

  LOS ANGELES

  by Newport

  COMFORTABLE SEATING

  Stilfulla premiumsoffor

  Låt oss stolt presentera Los Angeles. Vår stilfulla kollektion av Newport-soffor med material av högsta kvalitet för att hålla i generationer. Tidlösa soffor där produktionen sker omsorgsfullt och hantverksmässigt för att uppnå både perfekt estetik och komfort. Välj mellan de klassiska nyanserna off-white, sand och indigo.

  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor

  BEAUTIFULLY DESIGNED

  Sobert och elegant

  Off-white är en klassisk neutral färg som många älskar att använda som bas. Ljusa färger bidrar till lugn och passar utmärkt att kombinera med textilier i olika mönster och färger. Los Angeles i off-white är en stilenlig soffa i en sober färg som blir till ett vackert inslag i ditt hem.

  SOMETHING EXTRAORDINARY

  Inred i blått

  Att inreda i nyanser av blått är ett stilsäkert kort. Blå nyanser ger ett stilfullt och tidlöst uttryck, och bidrar till en harmonisk atmosfär. Vår designsoffa Los Angeles finns självklart i den klassiska färgen indigo, som vackert ramar in ditt vardagsrum.

  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor

  MODERN AND CONTEMPORARY

  Naturnära kulör

  Sand är en stilren, elegant och tacksam nyans som gifter sig fint med många andra färger. Den neutrala dämpade färgen går aldrig ur tiden och bidrar till en varm, naturlig och ombonad känsla i rummet. Soffan Los Angeles i nyansen sand passar fint in i ditt redan stylade vardagsrum eller som statement piece att bygga en helt ny miljö runt.

  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor

  CREATE A STYLISH HOME

  Inredning som vågar ta plats

  Låt en större coffee table book ligga framme på rumsbordet med ett öppet uppslag. Skapa vackra frodiga blomsterarrangemang med lockurnor som bas. Inred med större unika golvlampor. Det är detaljerna som gör helheten och skapar ett personligt uttryck.

  Los Angeles - Stilfulla premiumsoffor

  FLOOR PROTECTION

  Skyddande detaljer

  Våra golvskydd finns i fem olika färger och passar fint till soffor av howardmodellen. Själva golvskyddet blir till en självklar detalj i den klassiska howardstilen. Golvskydden skyddar golvet mot tryckmärken från möbelben och möbelhjul från tunga möbler.