DISCOVER

MAX BENJAMIN

Finest scented candles & diffusers

FROM IRELAND WITH LOVE

Unika doftupplevelser

Vilda hjortar, berg och djupa skogsdalar i ett magiskt landskap som får vem som helst att tappa andan. I hjärtat av bergskedjan Wicklow på östra Irland produceras Max Benjamins utsökta och doftrika produkter. Varje enstaka exemplar skapas för hand med kärlek och samma omsorgsfulla hantverkskänsla som genomsyrar hela det högklassiga sortimentet. Väldoftande skapelser som ger ditt hem en exklusiv framtoning och sin alldeles egna signaturdoft.

BIRTH OF A BRAND

Nyfött familjeföretag

2008 började Orla samarbeta med sina bröder, David och Mark. De tre syskonen etablerade varumärket Max Benjamin, döpt efter Orlas tvillingar. Det var startskottet för en växande verksamhet med ett tryggt arv av kunskap och toppkvalitet som grund. Nu driver syskonen Max Benjamin och har tillsammans skapat ett familjeföretag hängivet sitt kall: Att inspirera till att skapa harmoni och atmosfär med doftljus och diffusers av högsta premiumkvalitet.


HANDMADE LUXURY FROM IRELAND

Un Seul monde doftljus

En harmonisk doft utav citrus, blommor, cederträ och mysk.
Un Seul monde i en vacker design i färgglada färger med betydelse av en enad värld. En värld där olika kulturer lever i harmoni. De guldfärgade fåglarna representerar oss människor. Varje triangel representerar ett land och cirklarna representerar möjligheter.
949 kr

HOME FRAGRANCE

Cologne Retro doftljus & doftspridare

Under tidigt 1800-tal tillverkade italienaren Johann Maria Farina parfymen Eau de Cologne som betyder vatten från Cologne. Parfymen blev omåttligt populär och är idag en av de äldsta parfymerna som fortfarande tillverkas. Cologne Retro är inspirerat av Cologne och består av uppfriskande citrusdofter, söt apelsinblomma, neroli, petitgrain och mysk.

Cologne Retro doftljus mellan

Cologne Retro är en doft utav fräscht rakvatten och doftljuset har en brinntid på 300 timmar. Citrus, apelsinblomma och mysk gifter sig fint i denna fräscha doft.
Vikt: 2,15 kg Mått: H 19 cm
2 199 kr

HOME FRAGRANCE

Or Égyptien doftljus & doftspridare

De mest uppskattade dofterna under antiken kom från Egypten och inkluderade pelargon, jasmin och rosor vilket ligger till grund för Or Égyptien. De rundande formerna tillsammans med guldet representerar solen och den vackra djupblåa färgen lapis lazuli representerar glädje. Or Égyptien består även av grapefrukt, sandelträ, mysk och karamell.

Or Egyptien doftljus liten

Or Égyptien doftar grapefrukt med mellantoner av plommon, pelargon och jasmin. Basnoter utav sandelträ, mysk och karamell. Doftljuset har en brinntid på 110 timmar.
Vikt: 715 gram Mått: H 13 cm
949 kr

HOME FRAGRANCE

Basilica doftljus & doftspridare

Cosmati var en italiensk arkitektfamilj som på 1200-talet designade vackra mosaikgolv till katedraler. Det vackra mönstret på Basilica är inspirerat från familjen Cosmatis välgjorda mosaikverk. Basilicas färgglada färger tillsammans med den utsökta doften ger en känsla av närhet till havet och ljuvliga blommor intill Italiens kust. Basilica doftar aromatisk rökelse och söta blommor och innehåller grundtoner av ek, läder och bärnsten.

WORLDWIDE FAMOUS

Imponerande inredningsdetaljer

Med klassisk design i modern tappning, både egen designstudio och tillverkning har Max Benjamin tagit välrenommerade butiker och nogräknade kunder med storm. Nu säljs produkterna i över 50 länder världen runt i berömda varuhus som Harrods i London och Le Bon Marché i Paris.

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false