OUTLET 20-70% Kampanjer
Outdoor Living

UTEMÖBLER TEAK

by Newport

Outdoor Living

UTEMÖBLER TEAK

by Newport

NEWPORT OUTDOOR

Naturlig teak

Utemöbler av teak ger en naturlig, rustik och rejäl känsla till din utemiljö. Artwoods utemöbler av teak är tillverkade av förstklassiga och noggrant utvalda material. Precis som alla trämöbler kräver teak lite kärlek. Med rätt skötsel håller de en livstid.

-30%
French

French matbord

Elegant pelarbord i teak.

French är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkat av teak som odlas i Indonesien. En utemöbel som får din utemiljö att kännas stilfullt elegant. 

Mått: Ø: 150 x H: 75 cm

15 397 kr 21 995 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Marbella karmstol med French matbord

Marbella är en tidlös karmstol i väderbeständig konstrotting. Detta är ett komplett paket som i sitt grundutförande inkluderar sex stycken Marbella karmstolar samt ett French matbord. Det rustika bordet är gråbehandlat vilket ger bordet en vacker gammeldags patina. Karmstolen är tillverkad i en gedigen aluminiumstomme, vilket minimerar allt underhåll. Ljusa sittdynor som är tillverkade av polyester med avtagbar klädsel är inkluderade.
Marbella-french
Listbild-37872

Marbella karmstol

Marbella är en karmstol som kan användas både som matstol eller som relaxstol. Karmstolen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 49 cm. Från armstödet ner till golvet är det 62 cm.
Läs mer
5 197 kr 7 995 kr
Listbild-45898

French matbord charcoal

French är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker gammeldags patina. Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i grå färg. French är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra vid eventuella sprickor.
Läs mer
15 397 kr 21 995 kr
Cross-1
-30%
Fri frakt
37861-cross-matbord-utvald

Cross matbord charcoal

En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats.

Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina.

16 867 kr 24 095 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Santa Monica karmstol med Cross matbord

Tidlös och inbjudande utemöbelgrupp från Artwood. Detta är ett komplett paket som i sitt grundutförande inkluderar sex stycken Santa Monica karmstolar samt ett Cross matbord. Karmstolen är tillverkad i konstrotting med en gedigen aluminiumstomme, vilket minimerar allt underhåll. Matbordet är gråbehandlat, vilket ger bordet en vacker gammeldags patina. Ljusa sittdynor som är tillverkade av polyester med avtagbar klädsel är inkluderade.
Santamonica-campos.mobelgrupp
Listbild41170

Santa Monica karmstol grå

Karmstolen Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 52 cm. Måttet från armstödet ner till golvet är 66 cm.
Läs mer
4 612 kr 7 095 kr
Listbild-45893

Cross matbord charcoal

Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina. Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
Läs mer
16 867 kr 24 095 kr
Vintage-helbild
-30%
Vintage-utvald

Vintage sidobord charcoal

Runt elegant sidobord av teak.

Klassiskt sidobord med rund form och tilltalande utseende. Sidobordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina.

Mått: Ø: 60 x H: 45 cm

2 377 kr 3 395 kr
Bank
-30%
Fri frakt
Cross-a

Cross bänk

Kombinera gärna med matbordet Cross.

Cross är en stilfull bänk från Artwood tillverkad av teak. Bänken är över två meter lång, vilket ger plats för många.

Mått: B: 220 x D: 30 x H: 50 cm

5 247 kr 7 495 kr

-30%
Vintage-soffbord-utvald

Vintage soffbord charcoal

Vintage är ett elegant soffbord från Artwood tillverkad av teak.

I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. Soffbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina.

 

Mått: L: 140 x B: 60 x H: 45 cm

5 737 kr 8 195 kr
Anson-helbild
-30%
Anson-utvald

Anson satsbord charcoal

En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats.

I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus.

Mått: Ø: 90 x H: 45 cm / Ø: 75 x H: 38 cm

9 797 kr 13 995 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Santa Monica soffgrupp med Anson soffbord

Bekväm loungegrupp i moderna materialval från Artwood. Santa Monica är en nätt soffgrupp med hög komfort, som tillsammans med Anson soffbord bildar en spännande kombination i elegant utförande. Observera att sittdynorna är något tunnare än på bilderna.
Santamonica-anson-2
Listbild-41168

Santa Monica soffa grå

Soffan Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Soffan har en sitthöjd på 42 cm. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter.
Läs mer
17 547 kr 26 995 kr
Listbild-santamonica-fatolj

Santa Monica fåtölj grå

Fåtöljen Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger fåtöljen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynornas stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Fåtöljen har en sitthöjd på 42 cm. Observera att sittdynan är något tunnare än den på bilderna.
Läs mer
6 042 kr 9 295 kr
Listbild-37867

Anson satsbord charcoal

Anson satsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
Läs mer
9 797 kr 13 995 kr
-30%
Stol

Adirondack solstol

Bekväm och snygg på samma gång.

Adirondack är en elegant solstol från Artwood tillverkad av teak. Solstolen har ett skönt bakåtlut och den bekväma fotpallen ingår.

Mått: stol: B: 78 x L: 95 x H: 103 cm / fotpall: B: 54 x D: 49 x H: 37 cm

7 697 kr 10 995 kr