undefined

Populära sökningar

  Newport Collection

  NEWPORT STORE

  Newport Västerås, Punkt

  I vår inspirerande butik i Punkt i Västerås hittar du handplockad och spännande inredning från världens alla hörn. Vi har även ett urval av möbler i butiken och ett beställningssortiment av möbler, mattor och inredning med mer än 4000 produkter att välja mellan. I butiken finner du dekorativa ting till hela hemmet som tavlor och doftljus, hemtextilier, magnifika coffee table books och andra inredningsdetaljer som pryder sin plats och ger hemmet en ombonad känsla.

  VISIT NEWPORT

  Punkt Galleria

  Välkända Punkt är ett klassiskt landmärke i Västerås som uppfördes 1968. I Punkt finns cirka 35 butiker och restauranger vilka årligen sammanlagt har runt fem miljoner besökare. Det gör Punkt till en attraktiv galleria i stadskärnan. Shoppingstråken i Punkt förmedlar en känsla av gedigen exklusivitet och det anrika varuhuset har likt ett fint årgångsvin stått över trender och modenycker under alla år.  Öppettider & kontakt

  Måndag - Fredag 10.00 - 19.00
  Lördag 10.00 - 17.00
  Söndag 11.00 - 16.00

  Stora Gatan 7-21
  722 12 Västerås

  021-421 00 60
  [email protected]


  NEWPORT CHRISTMAS

  Julinspiration i butik

  Upptäck julen i Västerås! Välkommen in i butiken och låt dig inspireras av vårt breda och exklusiva sortiment av julgransdekorationer, konstblommor och dekorationer. Allt du behöver för att skapa en magisk jul.