OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Discover

The Capri Collection

Handmade by skilled artisans

Discover

Capri Collection

Vår servis Capri är tillverkad i olika mönster som ristats för hand. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av frukostskålar, tallrikar, sopptallrikar, muggar och serveringsfat. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en levande dukning. Capri Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri.
Helbild.caprimuggar
-50%
Rymmer 24 cl
Utvald-caprimuggar-2

Capri Azzurra muggar 6-pack

Muggar som passar lika bra till kaffe som te.

Capri Azzurra muggar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Muggarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Muggarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

350 kr 699 kr
Helbild.capribowls
-50%
Rymmer 30 cl
Utvald-skalar-2

Capri Azzurra skålar 6-pack

Förgyll frukosten lite extra genom att servera din yoghurt eller gröt i Capri frukostskål.

Capri Azzurra skålar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong. 

350 kr 699 kr
Helbild.capriplates
-30%
Ø: 22 cm
Capri assietter

Capri Azzurra assietter 6-pack

Vackra assietter i unika handristade mönster.

Capri Azzurra assietter i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje assiett har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

629 kr 899 kr
-30%
Ø: 27 cm
Capri mattallrikar

Capri Azzurra mattallrikar 6-pack

Havsblåa mattallrikar från Newport.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

909 kr 1 299 kr
-30%
Ø: 23 cm
Capri djupa tallrikar

Capri Azzurra djupa mattallrikar 6-pack

Djupa mattallrikar i blått, perfekt att servera pasta ur.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

839 kr 1 199 kr
Helbildcapriazzura
-30%
Ø: 22 cm
Capri sallladskal 1

Capri Azzurra salladsskål

Gedigen och rymlig salladsskål från Newport.

Capri Azzurra salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

349 kr 499 kr
Helbildcapribowltaleggio
-30%
Ø: 22 cm
Capri taglio serveringsskal

Capri Azzurra Taglio salladsskål

Servera sommarens godaste sallad ur Capri Taglio.

Capri Azzurra Taglio salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

349 kr 499 kr
Helbild.capriazzuraserveringsfat
-30%
Ø: 42 cm
Capri serveringsfat

Capri Azzurra serveringsfat

Finns i två olika utföranden.

Capri Azzurra serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

629 kr 899 kr
Helbild.capritaleggioserveringsfat
-30%
Ø: 42 cm
Capri taglio serveringsfat

Capri Azzurra Taglio serveringsfat

Vackert rymligt serveringsfat i blått från Newport.

Capri Azzurra Taglio serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

629 kr 899 kr
Top-capri