Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Discover

The Capri Collection

Handmade by skilled artisans

Discover

Capri Collection

Vår servis Capri är tillverkad i olika mönster som ristats för hand. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av frukostskålar, tallrikar, sopptallrikar, muggar och serveringsfat. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en levande dukning. Capri Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri.
Helbild.caprimuggar
-50%
Utvald-caprimuggar-2

Capri Azzurra muggar 6 st

Capri Azzurra muggar i set om 6 st har en djupt blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje mugg har ett unikt handristat mönster som ger ytan en strukturerad yta. Muggar som passar lika bra till kaffe som te. Capri Azzurra muggar tål maskindisk och mikrovågsugn. Varje mugg rymmer 24 cl.

350 kr 699 kr
Helbild.capribowls
-50%
Utvald-skalar-2

Capri Azzurra skålar 6 st

Capri Azzurra skålar säljs i set om 6 st. Glaserad keramik i blått och vitt som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Levereras i en exklusiv presentkartong. Kan användas som frukostskål, serveringsskål eller dessertskål. Capri Azzurra är en användbar och dekorativ skål som tål maskindisk och mikrovågsugn. Varje skål har en diameter på 12 cm och rymmer 30 cl vardera.

350 kr 699 kr
Helbild.capriplates
Capri assietter

Capri Azzurra assietter 6 st

Capri Azzurra assiett set om 6 st finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta.

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 22 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

899 kr
Capri mattallrikar

Capri Azzurra mattallrikar 6 st

Capri Azzurra mattallrik set om 6 st finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta.

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 27.5 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

1 299 kr
Capri djupa tallrikar

Capri Azzurra djupa tallrikar 6 st

Capri Azzurra djupa tallrikar set om 6 st finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta.

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 23 cm, H 4,5 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

1 199 kr
Helbildcapriazzura
Capri sallladskal 1

Capri Azzurra salladsskål

Capri Azzurra salladsskål finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 22 cm H: 9 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.  

499 kr
Helbildcapribowltaleggio
Capri taglio serveringsskal

Capri Azzurra Taglio salladsskål

Capri Azzurra Taglio salladsskål finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. 

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 22 cm H: 9 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

499 kr
Helbild.capriazzuraserveringsfat
Capri serveringsfat

Capri Azzurra serveringsfat

Capri Azzurra serveringsfat finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta.

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått: ø 42 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

899 kr
Helbild.capritaleggioserveringsfat
Capri taglio serveringsfat

Capri Azzurra Taglio serveringsfat

Capri Azzurra Taglio serveringsfat finns i en djup blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta.

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Mått ø 42 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

899 kr
Top-capri