Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Capri
Azzurra

En handristad servis i marinblått.

Upptäck

Capri
Azzurra

En handristad servis i marinblått.

Blue Dining

Handgjord glaserad servis

Vår servis Capri är tillverkad i olika mönster som ristats för hand. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av frukostskålar, tallrikar, sopptallrikar, muggar och serveringsfat. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en levande dukning. Capri Azzurra Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri.

-50%
Rymmer 24 cl
Utvald-caprimuggar-2

Capri Azzurra muggar 6-pack

Muggar som passar lika bra till kaffe som te.

Capri Azzurra muggar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Muggarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Muggarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

350 kr 699 kr
Muggar

Rymmer 30 cl
Utvald-skalar-2

Capri Azzurra skålar 6-pack

Servera din yoghurt eller gröt i frukostskålen Capri.

Capri Azzurra skålar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong. 

699 kr
Capri-skalar

Ø: 27 cm
Capri mattallrikar

Capri Azzurra mattallrikar 6-pack

Havsblåa mattallrikar från Newport.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

1 299 kr
Caprii

Ø: 23 cm
Capri djupa tallrikar

Capri Azzurra djupa mattallrikar 6-pack

Djupa mattallrikar i blått, perfekt att servera pasta ur.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje skål har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

1 199 kr
Djupp

-50%
Ø: 22 cm
Capri assietter

Capri Azzurra assietter 6-pack

Vackra assietter i unika handristade mönster.

Capri Azzurra assietter i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje assiett har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr
Assiett

Slutsåld
Ø: 22 cm
Capri sallladskal 1

Capri Azzurra salladsskål

Gedigen och rymlig salladsskål från Newport.

Capri Azzurra salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

499 kr
Capri
Slutsåld
Ø: 22 cm
Capri taglio serveringsskal

Capri Azzurra Taglio salladsskål

Servera sommarens godaste sallad ur Capri Taglio.

Capri Azzurra Taglio salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

499 kr

-50%
Ø: 42 cm
Capri serveringsfat

Capri Azzurra serveringsfat

Finns i två olika utföranden.

Capri Azzurra serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr
Sreringfat
-50%
Ø: 42 cm
Capri taglio serveringsfat

Capri Azzurra Taglio serveringsfat

Vackert rymligt serveringsfat i blått från Newport.

Capri Azzurra Taglio serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr