Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Caroline
Svedbom

Upptäck

Caroline
Svedbom

ELEGANTA SMYCKEN

Färgglada och feminina smycken

Den svenska designern Caroline Svedbom har skapat ett framgångsrikt koncept med sina unika, färgglada och feminina smycken, med inspiration från Sydeuropa. De stilfulla gnistrande smyckena är noggrant handgjorda med utvalt material och swarovskikristaller.
Helbild-delad-fest
Utvald-stella-orhangen

Stella örhängen

Eleganta örhängen i kristall.

De nickelfria örhängena är tillverkade av finaste kristall från Swarovski Element med 18K guldplätering. De glittrande örhängena är definitionen av tidlös elegans. Alla smycken från Caroline Svedbom är handgjorda och levereras i signaturask.

1 395 kr
Caroline-svedbom
Caroline Svedbom Jewelry

Smycken runt om i världen

Caroline beslutade sig år 2013 att förverkliga sin dröm om att designa egna smycken. Varumärket växte snabbt och hittade en hängiven kundgrupp runt om i världen. Idag säljs smyckena hos 350 återförsäljare i Skandinavien och Europa.

FEMININA

FÄRGSTARKA SMYCKEN

Noga utvalda Swarowskikristaller

Caroline Svedboms smycken är gjorda av mässing med 18 karats guld- eller rhodiumplätering med noga utvalda Swarovskiskristaller. Alla smycken är nickeltestade och stiften på örhängena är gjorda av 925 silver. Varje smycke från Caroline Svedbom är handgjort i den familjeägda verkstaden, som ligger belägen i centrala Grekland. Där präglas tillverkningen av lång erfarenhet och noggrannhet i varje detalj.
Utvald-bangle-armband

Perfect Drop Bangle armband

Tidlös och elegant armband med droppformad kristall.

Det nickelfria justerbara armbandet är tillverkat av finaste kristall från Swarovski Element och rhodiumpläterad mässing i 18 karat guld. Perfekt armband att använda till både vardag och fest. Alla smycken från Caroline Svedbom är handgjorda och levereras i signaturask.

1 195 kr
Topaz

Swarovski
kristaller

Av högsta möjliga kvalitét.

01-crystal

Perfect Drop örhängen

Feminina örhängen i färgen crystal med guldplätering.

Eleganta nickelfria örhängen i kristall. De nickelfria örhängena är tillverkade av finaste kristall från Swarovski Element med 18 karat guldplätering. Perfekt till både vardag och fest. Levereras i signaturask.

1 495 kr
Gia-strech

Gia Stretch armband

Vackert armband med fina pärlor.

Tidlös och elegant armband med runda pärlor. Det nickelfria stretch armbandet är tillverkat av finaste kristall från Swarovski Element och gludpläterad mässing i 18 karat guld. Perfekt armband att använda till både vardag och fest. 

995 kr