Kampanjer - upptäck alla erbjudanden »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
NEWPORT

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Montella

NEWPORT

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Montella

SHIMMERING BEAUTY

Ljusstakar i solid mässing

Upptäck vår egna kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Montella i elegant polerad mässing. Ljusstakarna har en stilsäker design som låter sig kombineras i flertal och par. En perfekt dekor som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.
Helbild-juliette-massing
NEW SIZES

Juliette ljusstake

Nu lanseras Newports mest populära ljusstake Juliette i två helt nya storlekar! Juliette ljusstake är tillverkad av solid mässing med en originell form och finns i färgerna silver och mässing. De två nya storlekarna S och M låter dig kombinera ljusstakarna i grupp eller par för att skapa en stämningsfull glans i hela rummet.
Utvald-ascot

Ascot ljusstake

Stilfull ljusstake av solid mässing.

Ascot ljusstake från Newport med sin unika formgivning och design är en perfekt dekoration att inreda hemmet med. I kombination av en kvadratisk fot och stomme med fyra kulor, bjuder ljusstaken in till att låta kombineras i par. 

1 899 kr
Helbild-delad-juliette

NEW IN

Montella ljusstake

Missa inte nyheten Montella ljusstake i mässing! Montella är en stilfull ljusstake från Newport som skimrar fint i rummet. Mässingsljusstaken i sin stilrena design har en kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Ljusstaken finns i två olika storlekar.