20-50% rabatt på Soffor & Fåtöljer Upptäck »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Premium design

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Daphne

Premium design

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Daphne

SHIMMERING BEAUTY

Ljusstakar i solid mässing

Upptäck vår egna kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Daphne i elegant polerad mässing. Ljusstakarna har en stilsäker design som låter sig kombineras i flertal och par. En perfekt dekor som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.
Helbild-juliette-massing
NEW SIZES

Juliette ljusstake

Nu lanseras Newports mest populära ljusstake Juliette i två helt nya storlekar! Juliette ljusstake är tillverkad av solid mässing med en originell form och finns i färgerna silver och mässing. De två nya storlekarna S och M låter dig kombinera ljusstakarna i grupp eller par för att skapa en stämningsfull glans i hela rummet.
-30%
Utvald-ascot

Ascot ljusstake

Stilfull ljusstake av solid mässing.

Ascot ljusstake från Newport med sin unika formgivning och design är en perfekt dekoration att inreda hemmet med. I kombination av en kvadratisk fot och stomme med fyra kulor, bjuder ljusstaken in till att låta kombineras i par. 

1 329 kr 1 899 kr
Mob-html-autumn-juliette-silverHelbild-delad-juliette-silver-autumn-2

NEW IN

Daphne ljusstake

Missa inte nyheten Daphne ljusstake i mässing! Daphne är en stilfull ljusstake från Newport som skimrar fint i rummet. Mässingsljusstaken i sin stilrena design har en kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Ljusstaken finns i två olika storlekar.