WINTER SALE - UP TO 60% OFF
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Daphne

LJUSSTAKAR

Juliette, Ascot, Daphne

SHIMMERING BEAUTY

Ljusstakar i solid mässing

Upptäck vår egna kollektion ljusstakar: Juliette, Ascot och Daphne i elegant polerad mässing. Ljusstakarna har en stilsäker design som låter sig kombineras i flertal och par. En perfekt dekor som sätter prägel på inredningen och skapar mysfaktor under mörka kvällar.
Helbild-juliette-massingMob-html-juliette
NEW SIZES

Juliette ljusstake

Nu lanseras Newports mest populära ljusstake Juliette i två helt nya storlekar! Juliette ljusstake är tillverkad av solid mässing med en originell form och finns i färgerna silver och mässing. De två nya storlekarna S och M låter dig kombinera ljusstakarna i grupp eller par för att skapa en stämningsfull glans i hela rummet.
Utvald-ascot

Ascot ljusstake

Stilfull ljusstake av solid mässing.

Ascot ljusstake från Newport med sin unika formgivning och design är en perfekt dekoration att inreda hemmet med. I kombination av en kvadratisk fot och stomme med fyra kulor, bjuder ljusstaken in till att låta kombineras i par. 

1 899 kr
Helbild-juliette-silverMob-html-autumn-juliette-silver
-50%
Utvald-juliette-silver

Juliette ljusstake silver L

En vacker hög ljusstake av solid mässing med silverplätering.

Juliette ljusstake har en tilldragande design med tre dekorativa kulor och med sin ståtliga längd sprider Juliette ett fördelaktigt sken åt gästerna runt matbordet.

600 kr 1 199 krNEW IN

Daphne ljusstake

Missa inte nyheten Daphne ljusstake i mässing! Daphne är en stilfull ljusstake från Newport som skimrar fint i rummet. Mässingsljusstaken i sin stilrena design har en kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Ljusstaken finns i två olika storlekar.