WINTER SALE - UP TO 60% OFF
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
PREMIUM FURNITURE

STOLAR

by Newport

PREMIUM FURNITURE

STOLAR

by Newport

Discover

Tidlös design

Bjud in elegans och kvalité med stolar från Newport. Alla stolar består av omsorgsfullt utvalda material och har beundransvärda detaljer, dessutom är de inte bara mycket komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.
Helbild-addisonMob-helbild-addison-stol

Addison matstol

Addison matstol är en nyhet från Newport Premium Furniture. Addison är en tidlös och elegant stol med rundat ryggstöd och mjuk stomme. En mycket bekväm och komfortabel matstol som andas sofistikerad lyx.
Helbild-delad-delanoMob-helbild-venice1
Venice

Imponerar i många år

Venice är en sofistikerad och elegant stol som omfamnar lyx och elegans. Berika matbordet med dessa eleganta stolar i vackra och sobra färger. Med sin mjuka stoppning och rundade former är Venice en mycket bekväm och komfortabel matstol . Matstolens slitstarka och finstrukturerade tyg är dekorerad med vackra knappar.
Helbild-delanoMob-helbild-delano
Delano

Beundrad klassiker

Med sin mjuka och komfortabla formgivning är karmstolen Delano en klassiker som berikar sin omgivning. Den historiska karmstolen med stoppade dynor har imponerad på gästerna i flera hundra år och den eleganta formen går aldrig ur tiden. Ståtliga stolen Delano är en evigt stilfull och imponerande karmstol från Newport Collection.
Helbild-delad-victoriaMob-helbild-victoria
Helbild-cross-matstolMob-helbild-cross
The Crossback chair

Kosmopolitisk touch

Med en eller flera Crossback chairs får ditt hem en kosmopolitisk touch. Oavsett om du befinner dig i Europa eller USA är chansen stor att du lägger märke till stolstypen, som är en av de mest populära på restauranger och caféer. Under senare år har den även blivit omåttligt eftertraktad som heminredning.
Helbild-delad-windsorMob-helbild-windsor